TablooVivant heropent na negen maanden door wegenwerken: “Beleving van winkel echt gemist”

Op vrijdag 29 september heropent Hilde Arfeuille (59) opnieuw de deuren van tablooVivant, de bloemen- en decoratiespeciaalzaak in de Wijnendalestraat in Beveren. Door wegenwerken in de straat besloot Hilde namelijk in januari om haar zaak even te sluiten en zich te focussen op de webshop. “Ik ben dankbaar, maar het was uiteraard niet hetzelfde aangezien de beleving van een fysieke winkel er op die manier niet is”, aldus Hilde die van gelegenheid gebruik maakte om de winkel opnieuw in te richten.

In januari begonnen de wegenwerken in de Wijnendalestraat in Beveren. Middenin die straat ligt tablooVivant, de bloemen- en decoratiespeciaalzaak van Hilde Arfeuille. Doordat haar zaak hierdoor onbereikbaar werd, besloot Hilde om zich te focussen op haar webshop. “Ik ben blij dat ik de afgelopen maanden op die manier kon verder werken, maar het was uiteraard niet hetzelfde zoals met een fysieke winkel. Vooral de beleving was er niet en dat heb ik gemist”, opent Hilde het gesprek.

Nieuwe inrichting

De baseline van tablooVivant is: bloemen en woonsfeer. Om dat laatste nog wat meer te benadrukken, maakte Hilde van afgelopen periode gebruik om haar winkel in een nieuw jasje te steken. “We hebben de winkel opnieuw ingericht en daarbij vooral meer accenten gelegd op beleving, zoals geur en kleur. Nog meer dan vroeger het geval was. Ik ben alvast heel tevreden met het resultaat”, aldus Hilde, die wel benadrukt dat ze ook online actief zal blijven.

Aangezien beleving voor Hilde een cruciaal aspect is binnen haar zaak, is het dan ook niet meer dan logisch dat de heropening voor haar een belangrijk gegeven is. “Het is moeilijk om de beleving over te brengen via een digitale weg. Met tablooVivant beschik ik ook over een gevarieerd cliënteel waarbij niet iedereen mee is in de digitale wereld. Vooral voor hen is het belangrijk dat ze weten dat we terug bereikbaar zijn, want voor alle duidelijkheid: de wegenwerken zitten er nog niet op. Tot aan onze winkel is de baan afgewerkt, maar het resterende deel zou pas tegen de zomer van 2024 klaar zijn. Vanuit Stad Roeselare zijn ze alvast aan het kijken voor parkeerplaatsen, zodat dit geen probleem kan vormen om onze winkel te bezoeken.”

Feestelijke driedaagse

Voor de heropening pakt Hilde uit met een feestelijke driedaagse van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober. “Op vrijdag zullen we van 14 tot 20 uur open zijn en wordt er live gitaarmuziek gespeeld. Zaterdag en zondag zijn we doorlopend open van 10 tot 18 uur. Die dagen staan dan in het teken van het Weekend van de Klant en bieden we een drankje en speciale kortingen aan. Bovendien vieren we ook in één adem ons twaalfjarig bestaan. Ik kijk er alvast vol spanning naar uit. Van mijn kant kan ik alvast meedelen dat het goed zit. Ik heb heel veel zin om er terug in te vliegen in de fysieke winkel”, besluit Hilde.

TablooVivant vangt na het feestelijke heropeningsweekend weer aan met de gekende openingsuren. De zaak is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en op feestdagen. Op maandag en zondag is de zaak gesloten. Meer info op: www.tabloovivant.be.

The post TablooVivant heropent na negen maanden door wegenwerken: “Beleving van winkel echt gemist” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

ZOMERREEKS. Froya en Mark kochten stukje berg in de Alpen: “Hier leven is leren loslaten en berusten in wat komt”

Wie definitief uit Antwerpen vertrekt, laat veel achter. Dat zou je toch denken. Wij spraken Antwerpenaren die lang geleden of heel recent hun koffers pakten, iedereen die hen lief was dag zeiden en naar het buitenland verkasten. Vijf keer een verhaal over met weinig of niks vertrekken en (wellicht) nooit meer willen terugkeren. Aflevering 1: Froya en Mark uit Borgerhout

Lees meer »

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

Frankrijk heeft ‘bunker’ Maignan, maar de Rode Duivels hebben Koen Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

Prefinanciering Vlaamse subsidie voor tennisloods in Veurne

De bouwwerken voor de nieuwe indoortennishal met padel op het Will Tura-sportpark in Veurne schieten goed op, maar toch blijkt er ineens een onverwachte kink in de kabel te zijn. De toegekende Vlaamse subsidie voor sportinfrastructuur ten bedrage van 533.160 euro zal pas worden uitbetaald na de voorlopige oplevering van de sportinfrastructuur. Daardoor zit de bouwheer even met een liquiditeitsprobleem.<br

Lees meer »

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak rond afpersing van familie Michael Schumacher voor 15 miljoen euro

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher (55) te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Eerder werden ook al een buitenwipper en zijn zoon aangehouden. De mannen zouden in het bezit zijn

Lees meer »

Knip aan De Kromte beroert opnieuw gemeenteraad in Pittem

De knip aan De Kromte is maandagavond nog maar eens aan bod gekomen op de gemeenteraad in Pittem. Oppositieraadslid Andres Vandewalle (NPE) had cijfers opgevraagd en ontvangen over het verkeer dat er passeerde, maar bleef naar eigen zeggen op zijn honger zitten. Burgemeester Dennis Fraeyman (CD&V) gaf dan weer aan dat er zich sinds de invoering van de knip nog

Lees meer »

Twee Belgen die verdacht worden van moord op Vlaams koppel op Tenerife, verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

De twee Belgische verdachten, Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), verzetten zich volgens hun advocaten niet langer tegen een uitlevering aan Spanje. Dat bericht ‘La Dernière Heure’. Spanje vraagt de uitlevering in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife.

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »