Streamz volgt deelnemers van Humo’s Comedy Cup in vierdelige reeks

Dinsdag gaat de veertiende editie van Humo’s Comedy Cup van start. Het parcours van de deelnemers is vanaf november te volgen in de vierdelige reeks ‘De weg naar de finale’ op Streamz. Daarin trekken Ruth Beeckmans (41) en Jens Dendoncker (33) met hun gepimpte camper naar alle rondes van de comedywedstrijd en geven ze een exclusieve blik achter de schermen.

Meer krantenkoppen in België

Catherine Willaert runt hoevewinkel en picknickdienst in Zwevegem: “Ideaal gelegen, midden in een wandelgebied”

De zomer is het ideale moment om een lekkere picknick te organiseren, maar op de oude hoeve van Catherine Willaert in Sint-Denijs kan je het hele jaar door picknicken. Ze ontwikkelde er speciaal een seizoenskrat voor, die gevuld is met lokale en seizoensgebonden lekkernijen. Regen? Geen probleem, dan kun je in het droge genieten.
The post Catherine Willaert runt

Lees meer »

“Niet met ons”: Racing Genk start met campagne tegen racisme en grensoverschrijdend gedrag

Racing Genk lanceert vanaf dit seizoen een meldpunt, waarmee racisme in de Cegeka Arena actief opgespoord kan worden. Op elk zitje in het stadion werd een QR-code aangebracht. Nadat fans die code hebben gescand, kan er direct melding gemaakt worden van racisme of discriminerend gedrag. “Ik ben trots dat mijn club nu zo krachtig opstaat tegen dit onrecht”, aldus Tolu

Lees meer »

?? WIN. Tobias toonde z’n hart en vuurt morgen Belgische judoka’s aan! Stuur óók een foto in en ga naar Parijs voor wegrit met Evenpoel en Van Aert

Zélf onze atleten aanvuren op de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! HLN en Belfius geven liefst elf duotickets voor een dagtrip weg, waaronder ook voor de olympische wegrit van zaterdag (3 augustus). Stuur, net als Tobias die dankzij deze actie morgen naar de Belgische judoka’s gaat kijken, jouw mooiste ‘showyourlove’-sportfoto in en moedig onze atleten aan! Tegelijk geniet je

Lees meer »

België screent live gokpraktijken tijdens Olympische Spelen: “Technieken voor sportfraude veranderen snel, maar we halen stilaan bovenhand” 

Tijdens de Olympische Spelen in Parijs volgen verschillende landen de gokbewegingen tijdens wedstrijden van een specifieke sport: de Belgische diensten focussen op hockeywedstrijden. Door nieuwe technologieën en gokken met cryptomunten moeten de magistraten constant bijschakelen om sportfraude op te sporen. "Maar we halen stilaan de bovenhand."

Lees meer »

Ex-directeur-generaal FOD Mobiliteit Frank Durinckx op lijst Samen Voluit: “Dit is een partij zonder ego’s”

Samen Voluit, de nieuwe lokale lijst van schepen Marleen De Soete, pakt uit met een opvallende kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen: Frank Durinckx is gewezen directeur-generaal bij de FOD mobiliteit en ex-kabinetsadviseur.
The post Ex-directeur-generaal FOD Mobiliteit Frank Durinckx op lijst Samen Voluit: “Dit is een partij zonder ego’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trump bekritiseert toespraak Biden en noemt Harris op rally “radicaal-linkse gek die ons land zal vernietigen”

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »