SCHOTLAND-BELGIË. Zonder Janice Cayman: ontdek hier de opstelling van de Red Flames

Na de stuntzege tegen Nederland aan ‘Den Dreef’ van vrijdagavond spelen de Red Flames (FIFA 18) vanavond in het iconische Hampden Park tegen Schotland (FIFA 23) hun tweede match in de Nations League. De Schotse vrouwen verloren in hun eerste duel de Britse derby tegen Engeland met 2-1. Kunnen de Flames in Glasgow bevestigen? Volg het in onze liveblog hieronder.

Meer krantenkoppen in België

Lendeleeds-Argentijnse pater Dries Swinnen kwam mee naar België met paus Franciscus: “Ik reis straks met een gelukkig gevoel terug”

“Ik reis straks met een ongelooflijk gelukkig gevoel terug naar Argentinië”, zegt de 85-jarige pater jezuïet Dries Swinnen, die in Argentinië woont en daar een jeugdvriend en confrater was van de paus toen hij nog als Jorge Bergoglio door het leven ging. Zijn ouders zijn vele jaren geleden vanuit Lendelede naar Argentinië uitgeweken. De pater mocht het hele bezoek van

Lees meer »

Charlotte Casiraghi, dochter van Caroline van Monaco, praat voor het eerst sinds haar scheiding: “Ik wil af van ‘koninklijke’ status”

“Ik begrijp niet waarom mijn privéleven iemand zou moeten interesseren.” Voor het eerst sinds haar huwelijk strandde, praat Charlotte Casiraghi (38) over haar leven. Als kind vond de dochter van prinses Caroline van Monaco (67) haar achtergrond al moeilijk om dragen, en ook vandaag wil ze vooral vrij zijn, weg van het etiket van royal, weet ‘Story’. Over haar woelige

Lees meer »

Nyrstar buiten vervolging gesteld in Brussel

De beursgenoteerde vennootschap Nyrstar, de vroegere ­eigenaar van de gelijknamige zinkgroep, is buiten vervolging gesteld door de raadkamer van de Franstalige rechtbank van eerste aanleg van ­Brussel. Dat schrijft De Tijd donderdag.

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: ex-’Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ’Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad van Hooglede de voorbije zes jaar: Afscheid van burgemeester Rita Demaré kwam onverwacht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 21 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Hooglede, zetelen er vandaag nog 17 in de gemeenteraad.
The post Vijf verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath

Afgelopen nacht werd bij Christie Herckenrath, de voorzitter van Vooruit Brugge, een glazen achterdeur kapot geslagen. De twee vermoedelijke daders vluchten met haar elektrische fiets en via de tracer erop kon de politie hen traceren en oppakken.
The post Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath appeared first on KW.be.

Lees meer »