Opperbeste sfeer tijdens repetities muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’

AuFond Producties, het productiehuis achter o.a. ‘The Broken Circle Breakdown’ is volop aan het repeteren aan de muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’. Deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gaat op zondag 8 oktober in première in Theater Elckerlyc met een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

De sfeer tijdens de repetities is alvast opperbest. Hondje Tasha houdt zich rustig en de cast legt zich onder leiding van regisseur Manu Jacobs volop toe op de teksten, liedjes en choreografie met Helle Vanderheyden. ‘Zo Mooi, Zo Blond’ is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc. Deze productie is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie.

Ook de hond van Jacky Lafon speelt mee. © PADI/Daniël

Het verhaal: Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar. (PADI)

Deze productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc, Frankrijklei in Antwerpen. Tickets: 59 euro (VIP), 39, 35 en 31 euro. Tickets zijn nu te koop via www.aufondproducties.be.

The post Opperbeste sfeer tijdens repetities muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kunst van Lisa-Marie wordt champagne

De schilderijen van kunstenaar Lisa-Marie Billiet – Krak van Ruiselede – krijgen steeds meer bijval. Nu heeft Kiwanis Zaventem Airport beslist een tafereel met leeuwen genaamd ‘In your Eyes’ te gebruiken als etiket voor champagne van het Franse huis Michel Littière.
The post Kunst van Lisa-Marie wordt champagne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

Parket opent onderzoek naar mogelijke lijkschennis op kerkhof Lokeren

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft een opsporingsonderzoek geopend naar mogelijke feiten van lijkschennis begin vorig jaar in Lokeren. De feiten kwamen aan het licht toen een grafdelver naar de politie stapte met informatie over de wanpraktijken van zijn collega’s, onder meer over het opgraven en dumpen van het lichaam van een non.

Lees meer »