Minister Van Quickenborne brengt bezoek aan Ministry of Solar in Ruiselede

Dinsdagmorgen, van 8 tot 9 uur, bracht minister Van Quickenborne een bezoek aan het bedrijf Ministry of Solar in de Industriestraat in Ruiselede.

Het bedrijf, opgericht in 2016, ontwerpt, ontwikkelt en installeert zonnepaneelinstallaties voor de industrie, landbouw en overheidsgebouwen. In eigen land en in Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Een topper in de sector van hernieuwbare energie met als uithangbord: oplossingen van A tot Z. Dat betekent: vanaf het eerste advies tot de zonne-opbrengst.

Het is een sterk expansief bedrijf met zowat veertig werknemers met drive voor technologie en innovatie. Onlangs nam het bedrijf een bijkomend pand in gebruik aan de overkant van de straat. Dat fungeert als opslagruimte. De ambitieuze toekomstplannen en de oplossingen werden besproken met de Vice-eersteminister tijdens het korte bedrijfsbezoek, wetend dat de hoge gast graag voeling houdt met de Belgische bedrijven. Zoals Ministry of Solar. Stipt om 9 uur was het bezoek afgerond en vertrokken twee wagens terig naar een volgende afspraak of de hoofdstad. (RV)

The post Minister Van Quickenborne brengt bezoek aan Ministry of Solar in Ruiselede is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Bert en Hanne zijn nieuw Poorterspaar van Sint-Pietersparochie: “In de finale ebde de stress snel weg”

De Kuurnse Sint-Pietersparochie heeft een nieuw poorterspaar. Nadat vrijdagavond de eerste proef werd afgenomen van de negen kandidaten, volgde op zaterdagavond de finale van de verkiezing, afgewisseld met optredens van The New Sint-Pieters Collection. Uiteindelijk werden Bert Deroo (52) en Hanne Simoens (37) in de late uurtjes uitgeroepen tot het nieuwe poorterspaar van het Sint-Pietersfestival.
The post Bert en

Lees meer »

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »