Patrick Lefevere probeert personeel in mail gerust te stellen na fusieberichten

Patrick Lefevere, de CEO van Soudal Quick-Step, heeft zich maandag in een mail rechtstreeks tot zijn personeel gericht. De mail kwam in handen van het Britse wielerkanaal Global Cycling Network (GCN). Lefevere verontschuldigde zich in het uitgelekte bericht voor de onrust die zondag ontstond, nadat bekendraakte dat er fusiegesprekken liepen tussen Soudal Quick-Step en het Nederlandse Jumbo-Visma.

Wielerwebsite WielerFlits bracht zondagavond het nieuws naar buiten dat er al sinds medio juli gesprekken zouden lopen tussen Soudal Quick-Step en Jumbo-Visma. Volgens ingewijden zou het een kwestie van tijd zijn voordat de fusie wordt beklonken.

Onzekerheid

“Ik stuur jullie deze mail na de berichten in de media die jullie hebben zien verschijnen”, begon Lefevere zijn mail. Hij verwees in het bericht geen enkele keer naar Jumbo-Visma.

“Ik ben er zeker van dat de berichten voor onzekerheid hebben gezorgd en daar wil ik me voor excuseren. Er zijn de voorbije maanden met verschillende partijen gesprekken gevoerd. Ik heb me altijd opengesteld voor alle partijen die wilden investeren in ons team. Momenteel zijn er geen concrete projecten of plannen. Als dat verandert, dan worden jullie daarvan op de hoogte gesteld.”

Lefevere eindigde met de vraag om de brief privé te houden. Dat blijkt niet gelukt te zijn.

The post Patrick Lefevere probeert personeel in mail gerust te stellen na fusieberichten is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers in Brugge: “Een persoonlijke aanpak en begeleiding op maat”

Met de opstart van Henry Walthers is Brugge nog een vastgoedkantoor rijker. “Ik heb heel wat ervaring opgedaan bij Immo François de voorbije jaren, maar de tijd was gekomen om mijn eigen weg in te slaan”, zegt oprichter Maxime Traen (31). “En dat betekent heel veel persoonlijke service”, verzekert hij.
The post Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers

Lees meer »

Boezinge op z’n zondags leidt je langs bijzondere plekjes

Op zondagnamiddag 30 juni kun je Boezinge op z’n Zondags beleven. Wandel 4 of 7 km en geniet tussendoor van allerlei animatie. Of vaar met de kajak of waag je aan het suppen. Fietsers verkennen de omgeving langs 19 km autoluwe paden. Vanaf 16.30 uur strijkt Streekgenot neer met muziek op het Katspel in Boezinge en is
The post

Lees meer »

Egbert Lachaert (46) is géén kandidaat om Open Vld te leiden, maar heeft wel veel ideeën: “We hebben te snel gezegd dat het oppositie wordt”

Egbert Lachaert (46) wil niet opnieuw voorzitter van Open Vld worden. Wie dan wel? Eén ding is voor hem al zeker: “Het kan maar lukken als het beeld niet meer bepaald wordt door de oude familieclans die de partij al veel te lang domineren.” De families De Croo, De Gucht en Dewael dus. Een uitgebreid interview over zijn plannen en

Lees meer »

Anzegemse vzw Karibu weet jury te bekoren: “Focus op huisvesting is cruciaal”

Vluchtelingennetwerk Vlaanderen bekroonde de Anzegemse vzw Karibu met een solidaire award. De jury koos unaniem voor Karibu als winnaar door de veelzijdige en impactvolle aanpak. “Wat Karibu bijzonder maakt, is hun focus op huisvesting, wat van cruciaal belang is voor zowel nieuwkomers als de mensen die met hen in contact komen.”
The post Anzegemse vzw Karibu weet jury te

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beelden tonen hoe hulpdiensten vrachtwagens in dijkbreuk rijden in de hoop het water tegen te houden: al 6.000 Chinezen geëvacueerd na dambreuk

In de centrale Chinese provincie Hunan zijn er grote overstromingen nadat een dijk het heeft begeven. Ondertussen is er al sprake van een breuk over een lengte van 226 meter. Het gaat om een dijk aan de oevers van het meer van Dongtin, een van China’s grootste zoetwatermeren. 6.000 inwoners moesten worden geëvacueerd. Volgense de staatstelevisiezender CCTV vielen er nog

Lees meer »