Vrouw raakt gewond door verdwaalde kogel bij schietpartij in Elsene

In de Brusselse gemeente Elsene zijn twee mensen gewond geraakt bij een schietpartij. Het parket bevestigt dat een van de slachtoffers een vrouw is die door een verdwaalde kogel werd geraakt. “Ze heeft het ziekenhuis mogen verlaten”, zegt woordvoerder Stefan Vandevelde.

Meer krantenkoppen in België

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Blessin, gisteren voorgesteld bij Sankt Pauli, neemt in emotionele video afscheid van Union: “Mijn hart zal altijd voor jullie kloppen”

En weer is Royale Union Saint-Gilloise z’n coach kwijt. Alexander Blessin (51) heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij FC Sankt Pauli, dat pas promoveerde naar de Duitse Bundesliga. Union vangt om en bij het miljoen euro voor z’n trainer. In een emotionele video heeft Blessin, die gisteren al werd voorgesteld, nu afscheid genomen van Union. “We hebben deze

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acteur Louis Thyssen uit ‘Nachtwacht’ en K3-musical ‘De drie biggetjes’ breekt met z’n vriendin Liesl

Louis Thyssen (29), bekend van ‘Nachtwacht’ en z’n rol in musical ‘De drie biggetjes’, en z’n vriendin Liesl (27) hebben na zeven jaar besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigt de acteur aan ‘Dag Allemaal’. Dat de breuk al dan niet het gevolg zou zijn van overspel, wil Thyssen niet kwijt: “Ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat

Lees meer »