Céline Dept bereikt als eerste Belg mijlpaal van 10 miljoen abonnees op Youtube

Céline Dept, ook bekend als de helft van het YouTube-duo CEMI, heeft 10 miljoen abonnees op haar eigen YouTube-kanaal. Ze is de eerste die de eerste Belg met zo veel abonnees op de videowebsite.

Meer krantenkoppen in België

Christophe Deborsu over het Waals regeerakkoord: “90% zeker dat Bouchez de nieuwe minister-president wordt”

Georges-Louis Bouchez (MR) en Maxime Prévot (Les Engagés) kozen de Vlaamse Feestdag uit om het Waalse regeerakkoord toe te lichten. We peilden bij RTL-journalist Christophe Deborsu naar de symboliek, de voorbereidingen en de inhoud van het akkoord. “Hun boodschap is duidelijk: dit is een breuk met het verleden en tegelijk wordt een brug naar Vlaanderen geslagen.”

Lees meer »

Extra kinderopvang op komst in Gistel

In het voormalige stadhuis van Gistel, bekend als ontmoetingscentrum Oud Stadhuis, komen minstens 24 opvangplaatsen voor kinderen tot en met 3 jaar. Het stadsbestuur schreef daarvoor een concessie uit. De verenigingen die er vandaag zijn gevestigd, verhuizen op hun beurt naar het vernieuwde cultuurcentrum Zomerloos.
The post Extra kinderopvang op komst in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeline Vandromme stoomt door naar de kwartfinales van Wimbledon junioren

Jeline Vandromme heeft zich donderdag op het juniorentoernooi van Wimbledon geplaatst voor de kwartfinales. De zestienjarige Brugse, nummer elf van de wereld bij de junioren, versloeg de 17-jarige Britse wildcardspeelster Flora Johnson in twee sets: 6-1 en 6-4. De wedstrijd duurde 1 uur en 2 minuten.
The post Jeline Vandromme stoomt door naar de kwartfinales van Wimbledon junioren appeared

Lees meer »

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ kiest voor een betaalbare kampeervakantie in de Ardennen: “Al is onze 4 sterrencamping wel wat duurder”

Nuria (36) van ‘Blind Getrouwd’ gaat elke zomer in de Ardennen kamperen met zoontjes Victor (6) en Théodore (4). Ze deelt het complete kostenplaatje van zo’n vijfdaagse trip vol natuur. Hoeveel kost hun plek op de luxueuzere viersterrencamping? En hoe spendeert ze maar 220 euro aan al het eten voor drie? “Door een koelkast te huren voor 40 euro spaar

Lees meer »

Baby die stierf in wagen in Rotterdam was van Vlaams-Nederlands koppel: papa vergat zijn kind op de achterbank

De baby die maandagnamiddag in een wagen in Rotterdam werd gevonden en later overleed, werd allicht door zijn papa vergeten op de achterbank. De auto stond geparkeerd bij het bedrijf van de 33-jarige man. Het gestorven kindje is het zoontje van een Vlaams-Nederlands koppel, dat zijn tijd verdeelt tussen Rotterdam en Gent. Dit is wat we nu allemaal weten over

Lees meer »

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »

36 deelnemers afgevoerd na stierenloop door straten van Pamplona

In het Spaanse Pamplona zijn zondag de laatste stierenrennen gelopen. De traditie wil dat de grootste durvers zo dicht mogelijk bij de stieren proberen te komen, en dat leidt tot tientallen gewonden. In totaal werden bij deze editie van de San Fermin-feesten, die vorige zaterdag begonnen, minstens 36 lopers opgenomen in het ziekenhuis. Dat melden Spaanse media.

Lees meer »

32 jaar na ‘Basic Instinct’: Sharon Stone (66) doet iconische pose nog eens na

“Je ziet er fantastisch uit.” Sharon Stone (66) krijgt op Instagram heel wat complimenten over een nieuwe foto. Maar liefst 32 jaar na de film ‘Basic Instinct’ heeft de Amerikaanse actrice haar iconische pose nog eens aangenomen. Iets waar de miljoenen fans van de Hollywoodster alvast blij om zijn. “Sorry voor mijn late reactie, maar mijn telefoon was even oververhit.”

Lees meer »

De Amerikaanse democratie werkt niet meer

De aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump moet door iedereen worden veroordeeld. Het is een aanslag op de Amerikaanse democratie. Daar mag wel worden bij gezegd dat die Amerikaanse democratie in armoede verkeert.

Lees meer »

Michel Van den Brande steekt trouwplannen met Sofie weer in de diepvries: “Te veel aan het hoofd nu”

“Ik heb geen tijd om m’n hoofd nu vrij te maken voor een huwelijk.” Eind november 2023 vroeg Michel Van den Brande (63) zijn vriendin Sofie live ten huwelijk in ‘De tafel van Gert’. Maar de trouwplannen zijn even in de ijskast beland. De toekomst van z’n stellingbouwbedrijf, het bouwen van een nieuwe woning en z’n gezondheidsproblemen brengen heel wat

Lees meer »