Compact Disk Dummies doen Desselgem daveren tijdens jubileumfeest Jakkedoe

Jeugdhuis Jakkedoe Desselgem vierde zijn jubileum in stijl met onder andere een optreden van Compact Disk Dummies. De broertjes Lennert en Janus Coorevits lieten OC Coorenaar op zijn grondvesten daveren.

Na Pukkelpop en Rock Werchter was 50 jaar Jakkedoe in Desselgem, de thuishaven van de Compact Disk Dummies, aan de beurt. De energie dat de broertjes Coorevits op het podium brachten is onevenaarbaar. De band is populairder dan ooit. “Ons optreden in Werchter en onze nieuwe single doen ons populariteit enkel maar toenemen”, vertelt Lennert. “Het is leuk te zien dat we een niveau hoger bezig zijn. We waren vandaag verrast dat heel de tent uitverkocht was voor ons. Desselgem wilde ons duidelijk zien (lacht). Dit is een grootse organisatie, dus over tien jaar willen we hier zeker terug staan. Dit heeft ons zo een fijne energie”, aldus Janus. (ELD)

The post Compact Disk Dummies doen Desselgem daveren tijdens jubileumfeest Jakkedoe is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Delhaize St. Rochus verwelkomt de robot Broelie: Van ‘Waar vind ik’ tot leuke ‘Wist je datjes’

De toekomst komt ineens heel dichtbij met een interactieve robot die je begeleidt naar jouw gezochte product in de winkel en het Delhaizeteam ondersteunt bij het aanvullen van de schappen. “Broelie is uniek in de regio. We willen hem vooral inzetten om de ‘100% Kortrijk’-producten in de kijker te plaatsen”, zegt zaakvoerder Jeroen Demeersseman.
The post Delhaize St. Rochus

Lees meer »

Schepenen Deloof en Vandenbussche in gesprek over toekomst van Kuurne: “We gaan graag verder op dit elan”

Op 13 oktober gaan ook de Ezels van Kuurne stemmen en die keuze is vierledig: Burg+, Nieuw Kuurne, Vooruit-Groen en N-VA. Sinds CD&V, de grootste partij van de gemeente, begin januari besliste om verder te gaan met Open VLD en enkele onafhankelijken in de nieuwe lijst Burg+, zijn de kaarten voor de twee andere meerderheidspartijen serieus door elkaar geschud. Hoog

Lees meer »

Trumps running mate JD Vance zet een hoffelijk debat het best naar zijn hand, Tim Walz eindigt sterker dan hij begint

Het debat tussen de 2 Amerikaanse vicepresidentskandidaten verliep beleefder dan verwacht. Democraat Tim Walz begon nerveus en schichtig, maar won gaandeweg aan overtuigingskracht. De Republikein JD Vance toonde zich van meet af aan zelfzeker. Hij nam bij momenten ook opmerkelijk gematigde standpunten in zonder daarom Trumps radicalere ideeën af te vallen. De slotsom is vermoedelijk dat Vance meer punten scoorde

Lees meer »

Zes doden en meerdere gewonden bij schietpartij in Tel Aviv

Twee vermoedelijke terroristen hebben rond 19 uur lokale tijd het vuur geopend in het station van Jaffa, een voorstad van Tel Aviv. Dat melden lokale media. Eerder op de avond melden Israëlische media daarbij acht doden, de politie stelt dat aantal nu bij naar zes. Minstens negen anderen raakten gewond.

Lees meer »

Zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien op zuidelijk halfrond

Op het zuidelijk halfrond was woensdag een zeldzame ringvormige zonsverduistering te zien. De eclips wordt ook wel ‘ring van vuur’ genoemd door zijn rode kleur. Bij een ringvormige zonsverduistering bedekt de maan de zon op de buitenste ring na omdat de maan op dat moment te ver van de aarde staat om de zon volledig te bedekken.

Lees meer »