In urinoirs roeren en drollen te lijf gaan: Karen Damen waagt zich aan ‘De Vuilste Jobs’

Wat voor de ene ongelooflijk vies is, is voor de ander een ware roeping. In ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dinsdag 26 september om 21u30 bij VTM 2, nemen de superhelden van de schoonmaak de kijker opnieuw mee naar verwaarloosde huizen met bergen afval, uitpuilende mobiele toiletten en… projectielkakkende meeuwenkolonies. De professionele cleaners krijgen in iedere aflevering een bekende helpende hand. Karen Damen bijt morgen de spits af.

Meer krantenkoppen in België

Brussels parket opent onderzoek naar e-bikemaker Cowboy na race-app

Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar e-bikemaker Cowboy, omwille van de interactieve app van het bedrijf waarmee fietsers tegen elkaar kunnen racen. Dat meldt parketwoordvoerder Yasmina Vanoverschelde. “De verkeersveiligheid van de Brusselaars en van de dagelijkse passanten die Brussel bezoeken, is een absolute prioriteit voor het parket”, klinkt het.

Lees meer »

Vandaag al voetbal en rugby: ontdek via deze handige tool het volledige programma van Olympische Spelen

Met ruim 10.000 sporters uit 206 landen en 306 disciplines in 32 verschillende sporten is Parijs de komende weken het kloppend sporthart van de wereld. Vandaag, nog voor de openingsceremonie van vrijdag dus, komen al de eerste sporten aan bod op de Olympische Spelen. Zaterdag zijn de eerste Belgen aan zet. Hoe ziet het volledige programma van Parijs 2024 eruit?

Lees meer »

Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk klissen

Sinds deze zomer zijn de openbare toiletten aan het strand van De Panne tijdens de zomermaanden betalend. Met toegangspoortjes en camera’s hoopt de gemeente de netheid nog meer te garanderen en ook vandalisme tegen te gaan. Afgelopen donderdag was er voor het eerst een geval van vandalisme.
The post Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk

Lees meer »