Is er een superfusie in de maak tussen Jumbo-Visma en Soudal-Quick Step?

De website Wielerflits dropt een bom met de melding dat Soudal-Quick-Step en Jumbo-Visma dicht bij een fusie staan. Worden Van Aert en Evenepoel ploegmakkers?

Meer krantenkoppen in België

Brecht en Jamaica leggen afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af: “Alle krachten zijn eruit geperst”

Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) hebben hun doel bereikt. Ze legden de afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af. Daarmee zamelden ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. “Echt alle laatste krachten zijn eruit geperst”, klinkt het.
The post Brecht en Jamaica leggen afstand van Kortrijk naar Parijs per kajak af:

Lees meer »

Historisch kerkhof krijgt eerherstel: Vlaamse Landmaatschappij richt Sint-Pietersveld in als natuurbegraafplaats

Voor enkele maanden stipten we reeds aan dat er al sinds 2017 plannen bestaan om van het verwaarloosde kerkhof Sint-Pietersveld in Doomkerke een respectvolle begraafplaats te maken. Tot dusver zonder gevolg. Nu laat de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) weten dat de werken deze maand starten. Zo krijgt dit wat treurig ogend funerair erfgoed na ettelijke jaren eindelijk de zorgen die het

Lees meer »

Boeing krijgt nieuwe CEO

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft Kelly Ortberg benoemd als nieuwe CEO. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend, in de marge van de publicatie van zijn kwartaalresultaten.

Lees meer »

Gezinsbond viert 100ste verjaardag met luxe smoefeltocht en zoektocht: “Een druk maar leuk feestjaar”

Dit jaar mag de Kanegemse afdeling van de Gezinsbond honderd kaarsjes uitblazen. Om dat feestjaar te vieren, pakt de afdeling op zondag 18 augustus uit met een luxe-editie van hun smoefeltocht, aangevuld met een zomerse gezinszoektocht en tal van andere activiteiten. Voorzitter Luc Vandenbroecke, die zich intussen 25 jaar voorzitter mag noemen, blikt alvast vooruit.
The post Gezinsbond viert

Lees meer »

Israël valt doelen van Hezbollah aan in Libanon

De Israëlische luchtmacht heeft vannacht doelen aangevallen van de sjiitische militie Hezbollah in Libanon. Het gaat onder meer om wapendepots en terroristische infrastructuur, aldus Israël. De aanval is een vergeldingsactie voor de raketaanval zaterdag vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte.

Lees meer »

“Kinderloze kattenvrouwen willen ons leven ellendig maken”: oude uitspraak van J.D. Vance duwt Republikeinse ‘running mate’ in defensief

De Republikeinse ‘running mate’ J.D. Vance ligt onder vuur vanwege een oude uitspraak, waarin hij beweerde dat "het land wordt geleid door een aantal kinderloze kattenvrouwen die zich ellendig voelen". Met die uitspraak verwees hij onder meer naar vicepresident Kamala Harris. De stelling lokt heel wat kritiek uit, onder meer van de bekende ‘Friends’-actrice Jennifer Aniston. Vance geeft aan dat

Lees meer »