Ajax in vuur en vlam: supporters gooien vuurpijlen omdat de crisis uitbreidt

De klassieker Ajax-Feyenoord werd bij een 0-3-stand stilgelegd wegens wangedrag van de Ajax-supporters. Zowel sportief als extrasportief is de Nederlandse recordkampioen op de dool. De technisch directeur Sven Mislintat werd zondagavond ontslagen na beschuldigingen van belangenvermenging.

Meer krantenkoppen in België

Ervaren Angelo Lucas (Sparta Dikkebus – 3A) kijkt uit naar match tegen VKLP

De Spartanen van Dikkebus kregen een zwaar openingsprogramma met achtereenvolgens Proven, KV Koksijde-Oostduinkerke en KFC Poperinge, toch wel drie eindrondekandidaten. Met 6 op 9 om te starten kan het team van Pascal Dermaux zeker niet klagen. “Tegen de Hoppeplukkers was een gelijkspel misschien wel rechtvaardiger geweest want na de pauze hadden ook wij enkele mooie
The post Ervaren Angelo

Lees meer »

Tien petanqueterreinen in sportcentrum De Pionier in Wervik

In de gewezen turnzaal van sportcentrum De Pionier in Wervik zijn er nu tien petanqueterreinen in dolomiet. Wat alvast heel goed nieuws is voor Okra, de Vlaamse Seniorenclub en Neos. Jarenlang speelden ze op het stadsdomein Oosthove in de Speiestraat zowel binnen als buiten. Indoor was dat bij Okra tijdens de koude maanden dan op tapijten.
The post Tien

Lees meer »

Wij spraken met echtgenoot Hans D. (78), die vandaag zijn kat stuurt naar reconstructie dood Annie De Poortere: “Mij ga je daar niet zien”

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere, vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Want hoe kwam Annie om het leven en waarom zijn de hulpdiensten niet gebeld? We spraken met dé persoon die de antwoorden weet, Annies echtgenoot Hans D. (78).

Lees meer »

Poetin: “Als Oekraïne langeafstandswapens mag gebruiken, zijn NAVO-landen in oorlog met Rusland”

Als Oekraïne groen licht krijgt van westerse landen om langeafstandswapens te gebruiken, dan zijn de NAVO-landen in oorlog met Rusland. Die waarschuwing stuurde de Russische president Vladimir Poetin de wereld in. “Dit zou niets minder dan een directe deelname van de NAVO-landen aan de oorlog in Oekraïne betekenen”, klonk het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze

Lees meer »

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »