Werkonderbreking KLM-piloten afgewend op Schiphol

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM zegt een akkoord op hoofdlijnen te hebben gesloten met pilotenvakbond VNV over een nieuwe cao. Daardoor zou een geplande werkonderbreking van piloten maandag niet meer doorgaan, stelt het bedrijf.

Meer krantenkoppen in België

Politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht een politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour nu de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje ook. “Een verpletterende overwinning”, voorspelt de exitpoll van de grote Britse media. De Conservative Party wordt zwaar afgestraft: de partij stevent af op

Lees meer »

“Tot ge dood valt hé man!”: straffe Evenepoel, die zijn ‘kinderdroom’ vervult, vurig vooruit gestuwd in volgwagen

Een fenomenale Remco Evenepoel (24) heeft de eerste tijdrit in deze Tour de France van 25,3 kilometer naar zijn hand gezet. Enkel geletruidrager Tadej Pogacar kon in de buurt van Evenepoel blijven. Zijn vrouw, Oumi Rayane, stond voor het podium te glunderen van trots. “Ik heb van iedere seconde genoten”, klinkt het bij onze landgenoot. Ook ploegleider Klaas Lodewyck, die

Lees meer »

Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge

Voor de groepstentoonstelling ‘Het geheugen als gebouw’ brengt Cultuurcentrum Brugge zes kunstenaars met Brugse roots samen in Exporuimte Poortersloge, tijdens Triënnale Brugge 2024 voor de gelegenheid omgedoopt tot Zwerfruimte Poortersloge. Bij de tentoonstelling hoort ook een boek met dezelfde titel.
The post Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

“Paramount en Skydance sluiten fusiedeal”

Mediabedrijf Paramount Global en productiehuis Skydance, dat samen de blockbuster ‘Top Gun: Maverick’ met Tom Cruise maakte, hebben dan toch een akkoord bereikt over een fusie, enkele weken nadat ze hadden aangekondigd dat gesprekken waren afgebroken. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Lees meer »

Mireille en Jacques zijn een diamanten paar

Ter gelegenheid van hun zestigste huwelijksverjaardag werden Jacques Leconte en Mireille Ghsquiere door het stadsbestuur van Waregem in de bloemetjes gezet.
The post Mireille en Jacques zijn een diamanten paar appeared first on KW.be.

Lees meer »