Van papa Schmeichel tot Evenepoel en Oumi: heel wat bekende koppen zakten af naar Lotto Park voor topper

Een topper die ze niet wilden missen. Heel wat bekende koppen zakten af naar het Lotto Park om Anderlecht-Club Brugge te volgen. Peter Schmeichel was erbij om het paars-witte debuut van zijn zoon Kasper mee te maken, Remco Evenepoel kwam samen met zijn vrouw Oumi Rayane en ook onder anderen boezemvrienden Eddy Merckx en Paul Van Himst waren van de partij.

Meer krantenkoppen in België

Belgische kankerpatiënten betalen fortuin aan dubieuze immuuntherapie: ernstige twijfels over populaire behandeling van Spaans privébedrijf

Tal van kankerpatiënten uit België en andere Europese landen hebben de voorbije jaren elk tienduizenden euro’s betaald voor immuuntherapie van het buitenlandse privébedrijf Immucura. Maandenlang onderzoek van ‘De Tijd’, de Duitse tv-zender ‘ZDF’, de Oostenrijkse krant ‘Der Standard’ en het Spaanse ‘El País’ doet nu ernstige vragen rijzen over die populaire behandeling, schrijft ‘De Tijd’ vandaag.

Lees meer »

IN BEELD – Publiek denkt enthousiast me met de cast tijdens de première van de interactieve komedie ‘De Schaar Erin’

Zondagavond ging de langverwachte interactieve komedie “De Schaar Erin” in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Onder de regie van Frank De Kaey en met een sterrencast bestaande uit Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Helle Vanderheyden, David Cantens, Vicky Florus en Patrick Onzia, werd de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen van Backstage Producties met groot enthousiasme ontvangen. Na afloop

Lees meer »

En plots testen we massaal op covid: wat is er aan de hand?

Sinds vorige week zitten we opnieuw in een covidgolf en die is hoger en ingrijpender dan verwacht. De voorbije week steeg de vraag in apotheken naar 3.800 tests per werkdag. In september werden in totaal al 40.000 tests in apotheken verkocht, acht keer meer dan in coronaluwe maanden. Viroloog Marc Van Ranst waarschuwt: “In de ziekenhuizen kan dat weer voor

Lees meer »

Oudste station van het land staat officieel te koop

De NMBS gaat officieel over tot de verkoop van het station van Tienen, het oudste stationsgebouw in België. Op belgiantrail.be staat de verkoop sinds vrijdag geafficheerd. Tot 10 januari 2025 kan een bod uitgebracht worden. Zoals eerder gemeld zal NMBS in geval van een verkoop loketten, een wachtzaal en toiletten in het gebouw behouden.

Lees meer »

Celstraffen met uitstel voor verslaafd koppel dat flakka gebruikte in leegstaand café Cheers: “We gebruiken om aan realiteit te ontsnappen”

Een dakloos koppel dat in februari van dit jaar werd betrapt in het leegstaande café Cheers in Diksmuide en daar onder meer de zombiedrugs flakka had gebruikt, is veroordeeld tot fikse celstraffen met uitstel. Zowel de 36-jarige S.W. en de 37-jarige W.D. kregen 18 maanden cel met uitstel en 8.000 euro boete, ook met uitstel.
The post Celstraffen met

Lees meer »

De Plakkers maakt werk van de toekomst

In het zaalvoetbal is de eerste ploeg van De Plakkers dit seizoen opnieuw in derde nationale actief. De club, onder leiding van Didier De Muynck, werkt ondanks dat men uiteindelijk niet kon promoveren verder aan de toekomst.
The post De Plakkers maakt werk van de toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Expo Stefaan (in) Beel(d) toont beste foto’s van 42 jaar Roeselare

Voor een keer staat onze huisfotograaf Stefaan Beel zelf in the picture. Tot begin volgend jaar zijn er grote canvasfoto’s van hem te zien op diverse plaatsen in de stad. “Ik selecteerde zeven spraakmakende beelden over Roeselare uit mijn 42 jaar oude archief.”
The post Expo Stefaan (in) Beel(d) toont beste foto’s van 42 jaar Roeselare appeared first on

Lees meer »