LIVE OEKRAÏNE. Russische minister van Buitenlandse Zaken bezoekt volgende maand Noord-Korea – Tweede schip met Oekraïens graan arriveert in Istanboel

Een tweede schip met Oekraïens graan is zondag via de Zwarte Zee aangekomen in de Turkse stad Istanboel. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov bezoekt volgende maand Noord-Korea. Het hoofdkwartier van de Russische vloot op de Krim is vrijdag geraakt door een raket. Volgens Oekraïne vielen daarbij negen doden en zestien gewonden, onder wie ook twee Russische generaals. KIJK. Video toont raketinslag hoofdkwartier Zwarte Zeevloot

Meer krantenkoppen in België

Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou je dit makkelijk vol”

Volgende maand wordt juf Rita Bourgeois 65 jaar, tijd om met pensioen te gaan na een carrière van 45 jaar als leerkracht in de Sint-Lodewijksschool. Al die jaren stond ze met plezier voor de klas, waar de kinderen haar oogappels waren.
The post Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

Zes WO I-soldaten uit Wales krijgen een graf met hun naam op, meer dan een eeuw na hun dood

Afgelopen week vond op verschillende CWGC-begraafplaatsen een plechtigheid plaats voor WO I-soldaten uit Wales die een grafsteen met hun naam op kregen. Na grondig onderzoek werd ontdekt waar ze lagen begraven. De herinwijding van het graf van kapitein Clifford Nichols werd bijgewoond door zijn achternicht en haar kinderen.
The post Zes WO I-soldaten uit Wales krijgen een graf met

Lees meer »

Oostrozebeke en Curando breiden zorgaanbod voor senioren uit met nieuw lokaal dienstencentrum, centrum voor dagverzorging en assistentiewoningen

Oostrozebeke en zorggroep Curando slaan de handen in elkaar om het zorgaanbod voor senioren in de regio te versterken en hen langer thuis te laten wonen. Op de site van wzc Rozenberg komen een nieuw lokaal dienstencentrum, een centrum voor dagverzorging en 20 assistentiewoningen. Het totale bouwproject, inclusief renovatie van de resterende woningen, wordt geraamd op 7,6 miljoen euro. De

Lees meer »