Waarom hebben alle vrouwen altijd maar onzekerheden, trauma’s en pijnen?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Verkiezingskandidaten, je vindt ze op straat, op de markt of aan je deur. Al beginnen sommige mensen het wat beu te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wijnendalestraat in Beveren zit in een nieuw jasje: “Voortaan een veilige verbinding voor fietsers in een groen kader”

De Wijnendalestraat zit volledig in het nieuw. De belangrijke invalsweg naar de Roeselaarse deelgemeente Beveren kreeg nieuwe fietspaden en is inmiddels een pak groener. In het bijzijn van een grote groep bewoners werd de straat woensdagavond officieel heropend.
The post Wijnendalestraat in Beveren zit in een nieuw jasje: “Voortaan een veilige verbinding voor fietsers in een groen kader” appeared

Lees meer »

Sociaal-artistiek project DE WAKKEREN op 17 oktober in première in oude stationsloods Menen

Op donderdag 17 oktober, Werelddag van Verzet tegen Armoede, gaat DE WAKKEREN in première. Niet alleen de locatie is bijzonder – de theatervoorstelling vindt plaats in de oude stationsloods van Menen – maar ook het tijdstip. De première van DE WAKKEREN is niet toevallig gepland net voor middernacht, om 23u30. De nacht speelt immers een belangrijke rol in het stuk.

Lees meer »

70 jaar huwelijksgeluk voor Maurits en Magdalena: “We waren een van de eersten die een auto kochten”

Maurits Verhaeghe (92) en Magdalena ’t Kindt (91) uit Gits vierden hun platina huwelijksjubileum. Op 5 oktober 1954 zijn ze getrouwd. Maurits was vroeger schoenmaker, Magdalena hielp mee in de winkel en stond in voor de zorg van de kinderen.
The post 70 jaar huwelijksgeluk voor Maurits en Magdalena: “We waren een van de eersten die een auto kochten”

Lees meer »