Gouden huwelijk voor Ghislain en Martine uit Ruiselede

Ghislain Baele en Martine Bruneel werden onlangs op het gemeentehuis ontvangen voor hun gouden jubileum.

Ghislain werd geboren in Graux op 21 december 1953 en groeide op in een gezin van René Baele en Maria Maes, met een broer en een zus. Martine werd geboren in Tielt op 27 mei 1955 in het gezin met vijf meisjes van Paul Bruneel en Agnes Lagaisse.

Uitbreiding

Ghislain en Martine leerden elkaar voor het eerst kennen in café Den Beiaard tijdens de Tieltse feesten. Lang heeft de verlovingsperiode niet geduurd. Na een achttal maanden traden ze op 7 september 1973 in het huwelijk en gingen wonen in Tielt. Spoedig kreeg het gezin vier flinke zonen: Stefan (met Petra Bogemans), Johan (met Ruut Braeckevelt), Peter (met Tine Deman) en Jonas. Hun familie werd inmiddels al uitgebreid met tien kleinkinderen.

Tijdens hun actieve loopbaan was Ghislain vrachtwagenchauffeur voor nationaal en internationaal transport. Martine werkte een tijdje in een tapijtenweverij, baatte een zestal jaar een café uit in Schuiferskapelle en zorgde later vooral voor de kinderen.

Motorhome

Na het overlijden van zijn ouders gingen Ghislain en Martine in zijn ouderlijk huis wonen in de Tuinwijk te Ruiselede. Thans genieten ze er van een welverdiend pensioen. Met de motorhome doorkruisen ze geregeld onze Ardennen en steken ze ook vaak de grens over naar de Franse streken. Wanneer ze thuis zijn gaan ze graag op bezoek bij de kinderen, kleinkinderen en familie. Naar aanleiding van hun jubileum werden de jubilarissen en familie op zaterdag 9 september ontvangen op het gemeentehuis door het College van Burgemeester en Schepenen. (WV)

The post Gouden huwelijk voor Ghislain en Martine uit Ruiselede is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Limburger Yannick Bouts leidt La Réserve naar label vijf sterren superior

Een jaar na de opening krijgt hotel La Réserve Resort in Knokke het label vijf sterren superior. Dat gebeurde onder leiding van de Limburgse general manager Yannick Bouts, die eerder met het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden vijf sterren behaalde. “Zonder het enthousiasme van de eigenaars – topondernemers Bart Versluys en Marc Coucke – was dit niet mogelijk geweest”, zegt

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

‘Vlaanderen Zingt’ massaal mét publiek in Izegem, Wenduine, Oostende, Blankenberge, Sint-Idesbald, Nieuwpoort én Torhout

Ook deze zomer zal ‘Vlaanderen Zingt’ weer door het Vlaamse land toeren om op 34 locaties het publiek aan het zingen te krijgen. Na de eerste editie 26 jaar geleden in Antwerpen blijven de pleinen overal volstromen, in totaal zo’n 150.000 mensen. En ‘Vlaanderen Zingt’ komt tot 31 augustus ook nog vaak naar West-Vlaanderen.
The post ‘Vlaanderen Zingt’ massaal

Lees meer »

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »

Vriend van Olivia gaat naar toilet tijdens vlucht, maar komt als ‘volwaardige’ steward terug: “Hoe heeft hij dat geflikt?”

De Britse Olivia Power stapte begin deze week met haar vriend op een vliegtuig richting Mallorca. Onderweg panikeerde ze echter even toen haar vriend – die naar het toilet ging – veel te lang wegbleef. Maar haar zorgen werden meteen de kop ingedrukt toen ze hem in het gangpad zag … verkleed als steward. Haar vriend droeg een short en

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt met bravoure zijn IBO-wereldtitel; tegenstander Martinez geeft er in zevende ronde de brui aan

Yves Ngabu (35) heeft met verve zjin IBO-wereldtitel bij de cruisergewichten verdedigd, uitdager Kevin Martinez (24) was in de zesde ronde tegen het canvas gegaan en besloot niet meer aan te treden in de zevende ronde. De juryleden kenden alle drie het maximum van de punten toe aan de Roeselarenaar, al was dat door de opgave van Martinez nog van

Lees meer »

Dreigingsniveau in België blijft volgens OCAD ernstig: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »