LIVE F1. Geen schijn van kans: Max Verstappen klasse apart en pakt dominant negende pole van het seizoen

Het Formule 1-circus is neergestreken in Japan. Op Suzuka vindt zondag de zestiende race van het seizoen plaats. Na zijn vijfde plaats in Singapore wil Max Verstappen in Japan opnieuw aanknopen met de overwinning. Slaagt de wereldkampioen daarin? Volg de aanloop naar de race en de wedstrijd zelf op de voet in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

“Helemaal in het zweet”: Hugh Jackman, Ryan Reynolds en regisseur fietsen naar première ‘Deadpool & Wolverine’ in Berlijn

Hollywoodacteurs Hugh Jackman (55) en Ryan Reynolds (47) gingen zondag met de fiets naar de première van hun film ‘Deadpool & Wolverine’ in Berlijn. Het was een idee van ‘Wolverine’-acteur Jackman. Ook hun regisseur Shawn Levy fietste mee, al had hij wel een probleem. “Ik had een fiets die niet van versnelling kon veranderen. Dus ik moest zo anderhalve kilometer

Lees meer »

Australië centraal tijdens vijfde editie openluchtfestival Marke Boem Boem

Voor de vijfde keer organiseert het comité Marke Boem Boem vzw het openluchtfestival Marke Boem Boem in het park van het OC: een gratis evenement met optredens, animatie, foodtrucks en kinderprogramma. Na Frankrijk, Italië, USA en Verenigd Koninkrijkkiezen ze dit jaar voor het thema Down Under (Australië).
The post Australië centraal tijdens vijfde editie openluchtfestival Marke Boem Boem appeared

Lees meer »

‘Gossip Girl’-acteur moest seksscène met een octopus spelen in ‘The Boys’: “Ik kreeg bijna een paniekaanval”

“Toen dacht ik wel: hoe gaat dit werken?” Chace Crawford (38) raakte bekend door zijn rol als Nate Archibald in ‘Gossip Girl’, maar tegenwoordig speelt de Amerikaanse acteur mee in de Amazon-serie ‘The Boys’. Al gaat het daar net iets minder glamoureus aan toe. Zo moest Crawford ooit een seksscène moet een octopus spelen. “Hij veranderde één shot voor mij.”

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit Bavikhove

Cardoen bestaat 75 jaar en dat kan niet ongemerkt voorbijgaan. Ben Segers trekt in de reeks ‘Taxi Cardoen’ op pad met enkele Cardoen-klanten met een opmerkelijk verhaal. Zo leerde hij Cindy en Colin uit Bavikhove kennen, die dankzij een nieuwe auto opnieuw mobieler waren na Cindy’s plotse ziekte.
The post Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit

Lees meer »

“Pijnlijk en moeilijk te beschrijven”: huilende Jasper Stuyven bijzonder ontgoocheld nadat hij op één kilometer van unieke ritzege gegrepen wordt

Balen voor Jasper Stuyven (32). Vanuit de kopgroep versnelde hij op elf kilometer van de finish. Zijn eerste ritzege in de Tour leek zo goed als binnen, maar in de slotkilometer werd hij alsnog gegrepen door zijn medevluchters. De ontgoocheling was bijzonder groot na de finish. Stuyven snikte minutenlang op z’n stuur.

Lees meer »