456 mensen strijden voor 4 miljoen dollar: Dit zijn de eerste beelden van ‘Squid Game: The Challenge’

Het is tot op heden een van de grootste Netflixsuccessen ooit: de hitserie ‘Squid Game’ was een heuse hype in 2021. Al snel werd er een tweede seizoen aangekondigd, maar nu deelde Netflix ook de eerste beelden van de nieuwe realityshow die gebaseerd is op de reeks. Dit is ‘Squid Game: The Challenge’.

Meer krantenkoppen in België

Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge

In de Residentie Ten Eeckhoute op de Garenmarkt in Brugge werd zaterdag de 100ste verjaardag gevierd van Cornelis Labeur. Hij werd op 28 september 1924 geboren in Sint-Agatha Berchem. Hij is van Nederlandse afkomst. Zijn hele familie Labeur woont in de provincies Zeeland en Noord-Brabant.
The post Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwevezele klaar voor tweede Zwaluwcross op 6 oktober

Op zondag 6 oktober organiseert de Sportraad met Team Sport voor de tweede keer de Zwaluwcross. Vorig jaar werd de cross meteen een groot succes. Of je nu een doorgewinterde atleet bent, een recreatieve hardloper of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je zondag door te brengen, deze veldloopcross heeft voor iedereen
The post Zwevezele klaar

Lees meer »

Lijsttrekkersdebat ‘Luister naar de ondernemer’

Op dinsdag 8 oktober organiseren UNIZO Meulebeke, UNIZO Tielt, Ondernemend Tielt en Ondernemend Aarsele een lijsttrekkersdebat in ’t Gildhof, Tielt. ‘Luister naar de ondernemer’ biedt lokale ondernemers de kans om hun stem te laten horen en inzicht te krijgen in de standpunten over ondernemerschap. Volgende thema’s worden behandeld: de fusie, het circulatieplan, mobiliteit, lokale economie,
The post Lijsttrekkersdebat ‘Luister

Lees meer »

Israël start “beperkt grondoffensief” in Libanon: explosies in grensgebied – Israël adviseert inwoners buitenwijken Beiroet te evacueren

Israël voert “momenteel” “beperkte grondoperaties” uit in Libanon. Dat bevestigt het Pentagon maandagavond na berichtgeving door ‘The Washington Post’. Libanese media melden ondertussen Israëlische artilleriebeschietingen in het grensgebied. Israël heeft ook de inwoners van de zuidelijke buitenwijken van Beiroet – bolwerk van Hezbollah – geadviseerd te vertrekken: luchtaanvallen op de terreurbeweging zijn aanstaande. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in

Lees meer »

Het plan van Israël met grondoffensief in Libanon: “Mikken niet op nauwkeurigheid, maar op maximale schade”

‘Beperkt’ en ‘lokaal’, zo noemt Tel Aviv het grondoffensief dat het Israëlische leger gisteren in Libanon startte. Maar volgens Midden-Oosten-expert Brigitte Herremans (UGent, UAntwerpen) is deze operatie allesbehalve beperkt. Bereikt het conflict de totale escalatie? “Israël zal de Gaza-doctrine – zoveel mogelijk militaire doelwitten aanvallen ongeacht de dodentol onder burgers – doorvoeren in Libanon.”

Lees meer »

Ahmad Douba (25) uit Kortrijk over zijn deelname aan ‘Eerste Keus’: “Ik wil het negatieve beeld rond migratie ontkrachten”

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen maakten Fien Germijns en Pieterjan De Smedt een tweede seizoen van Eerste Keus. In het format moeten politici zich verantwoorden voor 50 kritische jongeren. De politicus zit midden in een cirkel omringd door 50 jongeren. Ahmad Douba uit Kortrijk was een van de jongeren die de kans kreeg om een vraag te stellen.

Lees meer »

Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar”

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.
The post Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel

Lees meer »

Bestuurder overleden na klap tegen boom in Belsele

In de Hulstendreef in Belsele, deelgemeente van Sint-Niklaas, is een man om het leven gekomen na een verkeersongeval. Hij kwam met zijn auto tegen een boom terecht. De klap was niet zo zwaar. Vermoedelijk is de man onwel geworden achter het stuur.

Lees meer »

Slachtoffer buiten levensgevaar na schietpartij in Anderlecht

De man die woensdagavond werd neergeschoten in de Brusselse gemeente Anderlecht, verkeert niet meer in levensgevaar. Dat meldt het Brusselse parket. Volgens dat parket wijzen de eerste gegevens van het onderzoek op een mogelijke link met het drugsmilieu, maar verder onderzoek moet daarover meer duidelijkheid brengen.

Lees meer »