Yellow Tigers herpakken zich tegen Peru en staan nu voor aartsmoeilijk drieluik op olympisch kwalificatietoernooi

Na de nederlaag tegen Argentinië hebben de Yellow Tigers zich knap herpakt tegen Peru. Coach Vansnick startte met Krenicky als spelverdeelster en zag ook Stragier en Martin aanvallend sterk presteren. De dubbele wissel met Lemmens en Van de Vyver leverde iedere set het nodige rendement op. De opslagen waren nu wel krachtig genoeg. De organisatie in blok en verdediging stond op punt.

Meer krantenkoppen in België

Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren

De lokale politie van Brugge kreeg op de binnenkoer van haar commissariaat in de Karthuizerinnenstraat hoog bezoek: een paard van een van de koetsiers was op hol geslagen na een wespensteek.
The post Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu Tesla-baas fake video van Kamala Harris deelt: waarom Elon Musk de Democraten de rug toekeert

Tesla-baas Elon Musk heeft op zijn sociale netwerk X een nepfilmpje van de Democratische presidentskandidaat Kamala Harris gedeeld. In die zogenoemde ‘deepfake’-video ‘zegt’ Harris onder meer dat president Joe Biden “seniel” is. Opvallend, want in 2020 stemde Musk nog op Biden. Waarom keert hij de Democraten nu de rug toe? “Biden is een vochtige sokpop in mensenvorm.”

Lees meer »

SPOOR Kunstfestival in Ichtegem en Torhout wil verder uitbreiden

Onder ruime belangstelling werd de derde editie van kunstfestival SPOOR/ART62 op gang geschoten. Oorspronkelijk werd SPOOR alleen in Ichtegem georganiseerd, nu is ook de stad Torhout bij dit project betrokken. En er wordt gedroomd van meer…
The post SPOOR Kunstfestival in Ichtegem en Torhout wil verder uitbreiden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: komt er eindelijk een proces?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Sven Ghyselinck is opnieuw primus van Duvelcup darts in Deerlijk

De Duvelcup darts is een van de vele verenigingen die haar thuishaven heeft bij Dominique Vanhonacker en Sofie Hostens in Snooker Pocket in de Hoogstraat. Net als vorig jaar kroonde Sven Ghyselinck zich het voorbije seizoen tot kampioen van de club waarin voorzitter Aaron Declerck voor de goede gang van zaken zorgt. Frank Naessens en
The post Sven Ghyselinck

Lees meer »

Gemeente ligt 50 kilometer van zee, maar wordt geteisterd door duizenden meeuwen: “Net een film waarin een sprinkhanenplaag plots alles overspoelt”

De inwoners van Hyndburn zien sinds kort enkel nog zeemeeuwen als ze naar de hemel boven hun huizen kijken. En dat is opmerkelijk: de Engelse gemeente is volledig omgeven door land en ligt op minstens 50 kilometer van de dichtstbijzijnde kust. De meeuwen worden echter aangetrokken door een vuilnisbelt die recentelijk werd uitgebreid en hebben er hun nesten gebouwd, waardoor

Lees meer »