Liesa Naert krijgt eigen radioshow met Larissa Roose zaterdagvoormiddag op Play Nostalgie, Wim Willaert bijt spits af als eerste gast

De Brugse Liesa Naert zal vanaf zaterdag 30 september nog meer te horen zijn op jouw radio. Sinds 28 augustus al maakt Liesa iedere dinsdag deel uit van ‘Team Ochtend’ van Play Nostalgie en helpt ze je de ochtend door met ‘Liesa’s Lifehacks’. Maar eind september zal Liesa van 9 tot 11 uur voor het eerst een eigen radioshow presenteren op Play Nostalgie samen met Larissa Roose. Je zal de show ook in het echt kunnen volgen en de eerste gast wordt niemand minder dan de West-Vlaamse acteur Wim Willaert.

Op zaterdag 30 september zal Liesa Naert voor het eerst te horen zijn op Play Nostalgie samen met radio-dj Larissa Roose voor hun eigen radioshow ‘Liesa & Larissa Live’. De luisteraars kunnen de radioshow ook live volgen vanuit de mobiele studio in Play Zuid in Antwerpen en krijgen er zelfs een gratis ontbijt bij.

Lees hier het openhartige interview van Liesa bij de Krant van West-Vlaanderen.

Wim Willaert te gast

Deze ochtend maakte Liesa Naert bekend in de ochtendshow van Play Nostalgie ‘Team Ochtend’, waar ze dinsdagochtend de vaste sidekick is dat niemand minder dan Wim Willaert de eerste gast zal zijn van ‘Liesa & Larissa Live”. Het duo staat alvast te popelen om de geestige acteur en accordeonist uit Nieuwpoort te verwelkomen.

“Voor het eerst op de radio presenteren en meteen met een live publiek erbij, dat is super spannend”, aldus Liesa. “Iedereen is welkom om samen met mij, Larissa en onze zaterdag-gasten de show ‘mee te maken’ en het weekend vrolijk te starten.”

Wil je de show zelf bijwonen, reserveer dan jouw tickets via deze link.

The post Liesa Naert krijgt eigen radioshow met Larissa Roose zaterdagvoormiddag op Play Nostalgie, Wim Willaert bijt spits af als eerste gast is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Die keer dat we met Henk…

Half Tielt en omstreken heeft wel een verhaal dat begint met ‘die keer dat we met Henk … ’. Vaste ingrediënten: rock-’n-roll, veel zielen veel vreugd, een fris pintje en wat baldadigheden links en rechts. Maar evengoed een knisperend kampvuur, kwispelende honden, ruisende bomen en de intimiteit van in stilte zijn.
The post Die keer dat we met Henk…

Lees meer »

David Vandyck & Ingeborg brengen uniek kerstverhaal in Concertgebouw Brugge: “Mét ‘LICHT’ zijn wij het antwoord op De Warmste Week in Brugge”

Op zondag 28 december kan je om 18 uur in het Concertgebouw van Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een vijfkoppige liveband, die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jongerenkoor Fioretti. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen.
The post

Lees meer »

Welkom op ‘t Vossenerf: Op vakantie tussen de Holsteinkoeien

Kris Decapmaker (42) en Charlotte Sys (42) wonen met hun twee kinderen Lander (19) en Laure (17) op ’t Vossenerf in Klemskerke. Het familiebedrijf ziet er vandaag helemaal anders uit dan twee generaties geleden, maar de toewijding aan de stiel bleef. “Op zondag eens een paar uurtjes kunnen uitblazen, dat is voor ons al een luxe.”
The post Welkom

Lees meer »

Unesco duidt eerste biosfeergebied in België aan

Het Nederlands-Belgische grenspark Kempen-Broek is vrijdag door de Unesco aangeduid tot een van de elf nieuwe biosfeergebieden. Dat meldt het VN-agentschap op zijn site. Het is het eerste door Unesco erkende biosfeergebied in ons land, voor Nederland is het het tweede. Unesco’s biosfeernetwerk telt nu 759 gebieden in 136 landen.

Lees meer »

Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan

Club Brugge heeft de komst van de 24-jarige Argentijn Zaid Romero bekendgemaakt. Romero, een linksvoetige centrale verdediger, ondertekende een contract tot 2028 bij blauw-zwart.
The post Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Alexandra en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet voor het

Lees meer »

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »