Nieuw immokantoor J-Estate kiest voor booming Kortrijk als uitvalsbasis

Er is een nieuw immokantoor geopend op de Graanmarkt sinds begin september. J-Estate verkoopt residentieel vastgoed met een breed aanbod aan nieuwbouwprojecten. Zaakvoerder Jérôme Santy (36) onderscheidt zich met persoonlijke topservice. “We merken dat er enorm veel interesse is in Kortrijk.”

Jérôme Santy bracht zijn jeugd door in Dottenijs en zat op school in het Sint-Amandscollege. Hij studeerde Bedrijfsmanagement aan hogeschool Artevelde in Gent met als afstudeerrichting Vastgoed en Financiën. “Aansluitend liep ik een twee jaar lange BIV-stage (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) om als erkend makelaar het beroep op zelfstandige basis te kunnen uitvoeren.”

“Ik hecht gigantisch veel belang aan topservice”

Jérôme werkte in vastgoedkantoren in Estaimpuis, Moeskroen en Doornik voor hij zijn eigen kantoor J-Estate oprichtte in 2020. “Ik heb in kleine en grote structuren gewerkt en wil de pluspunten van beide combineren in mijn zaak. De focus ligt op niche in topservice, zowel in begeleiding als opvolging. Ik hecht daar gigantisch veel belang aan.”

Kortrijk als perfect gelegen hub

Kortrijk is voor J-Estate de perfect gelegen hub om te groeien. “Ik voel me aangetrokken tot Kortrijk. Ik wou hier actief en zichtbaar zijn, op het epicentrum van het stadsgebeuren. Deze regio is snel aan het groeien en wordt enorm opgewaardeerd. Het was een werk van lange adem, maar de laatste maanden komt de stad echt tot haar recht. Veel Franstaligen uit Moeskroen en zelfs Frankrijk tonen interesse in regio Kortrijk. De stad heeft veel te bieden, niet alleen in vastgoed, maar ook in festiviteiten en algemene ontwikkeling zoals haar bruggen en de verlaagde Leieboorden. Sowieso is een stad die aan of rondom water ligt altijd super leuk qua dynamiek.”

“We differentiëren ons met een uitstekende dienst waarbij we zeven op zeven bereikbaar zijn”

De essentie van het immokantoor is het individueel en menselijk contact. “We kiezen voor één aanspreekpunt van a tot z in elk dossier. Ik wil geen defilé van verschillende medewerkers. J-Estate bestaat uit een microstructuur van drie operationele medewerkers. Mezelf, mijn vrouw Celien Vanoverbeke en Beau Vanwynsberghe, eveneens erkend makelaar. We differentiëren ons met een uitstekende dienst waarbij we zeven op zeven bereikbaar zijn.”

J-Estate is in de voormiddag open en in de namiddag op afspraak. Meer informatie op www.j-estate.be.

The post Nieuw immokantoor J-Estate kiest voor booming Kortrijk als uitvalsbasis is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Californië geteisterd door bosbranden: apocalyptische beelden tonen hoe gebouwen en auto’s volledig in vlammen opgaan

In het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn ongeveer 13.000 mensen geëvacueerd vanwege grote bosbranden. De brand brak gisteren uit in Oroville, ongeveer 113 kilometer ten noorden van de hoofdstad Sacramento. Het vuur verspreidt zich razendsnel en heeft al verschillende gebouwen en voertuigen verwoest. De brand werd mogelijk veroorzaakt door de extreme hitte in de regio.

Lees meer »

‘Familiedag’ achter de schermen van de eedaflegging: knuffelen met papa, Fifa spelen en nog snel de baby eten geven

Ze waren er op hun Paasbest bij, maar de meeste Vlaamse volksvertegenwoordigers – en hun trotse gevolg – hebben gisteren toch vooral moeten doen wat ze in het parlement helaas nog vaak zullen moeten doen: wachten. En dus had de eedaflegging meer weg van een familiedag: met opa Jo, fruitpap, fifa-spelletjes, een knuffelzachte papa zonder snor en een nieuwe handtas

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Verlengingen in Hamburg, Ronaldo mist reuzenkans

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht een politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour nu de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje ook. “Een verpletterende overwinning”, voorspelt de exitpoll van de grote Britse media. De Conservative Party wordt zwaar afgestraft: de partij stevent af op

Lees meer »