Dany en Mireille vieren gouden jubileum

Dany Duthoo en Mireille Casier uit de Nieuw-Zeelandersstraat vierden hun gouden huwelijksjubileum.

Dany ging in eerst in Mesen naar school en daarna naar Ieper. Mireille liep school in Voormezele en daarna nog in Ieper en Brugge. Ze leerden elkaar kennen in feestzaal ’t Westland in Sint-Juliaan. Op 15 september 1973 stapten ze in het huwelijksbootje in Voormezele. Dany begon zijn loopbaan bij de toenmalige rijkswacht om dan de overstap te maken naar de federale recherche. Mireille werkte als zorgkundige bij Familiehulp. Het gezin heeft twee kinderen: Bart (met Katrien Vandepitte), en Hans (met Miet Verdonck). De kleinkinderen zijn Jef en Jeroom. Mireille en Dany zijn nog altijd vrijwilliger in wzc Wieltjesgracht in Ieper en daarnaast houden ze van reizen. (EF)

The post Dany en Mireille vieren gouden jubileum is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden huldigt kampioenen

Kaartclub De Gemeentehuisvrienden heeft zijn kampioenen van het voorbije seizoen gehuldigd. Voor het tweede jaar op rij gebeurde dat tijdens een gezellig feestje in brasserie-tearoom Driekoningen aan de Aartrijkestraat in Torhout. Na een boeiende strijd werd bij de dames Greta Spanhove kampioen en bij de heren Daniël Deklerck. Ze werden door de medekaarters gefeliciteerd en
The post Kaartclub De

Lees meer »

Axel Daeseleire riskeert twee jaar cel omdat hij “misbruik maakte van zwakbegaafdheid van zedendelinquent”

Twee jaar gevangenis. Dat hangt Axel Daeseleire (55) boven het hoofd na een nooit uitgezonden interview met een pedoseksueel die opgesloten zat in het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Gent. Volgens het parket maakten de tv-maker en enkele anderen achter het programma ‘Axel gaat binnen’ misbruik van de zwakbegaafdheid van de zedendelinquent — hij heeft een IQ van 67 — om

Lees meer »

“Nee, Kortrijk is geen drugsstad”: Stand van zaken na 1 maand verhoogde politieaanwezigheid

Bij het begin van het nieuwe schooljaar startten de Politiezone VLAS en Stad Kortrijk, samen met De Lijn, NMBS, Securail en de spoorwegpolitie, met de aanpak van de (verkeers)veiligheid en overlast in de stations- en uitgaansomgeving in Kortrijk. Eén maand verder geven ze politie een tussentijdse stand van zaken over deze aanpak.
The post “Nee, Kortrijk is geen drugsstad”:

Lees meer »

Ruim 2.000 Belgen hebben alcoholslot, slechts 9 voor het leven: “Niet iedereen kan kostprijs van 3.000 euro per jaar betalen”

De chauffeur van het dodelijke ongeval in Koningshooikt, Louis W., kreeg onder meer een alcoholslot voor het leven. Uitzonderlijk: het is nog maar de negende keer dat een rechter die sanctie oplegde. Zo’n alcoholslot kost toch al snel drieduizend euro per jaar. Politierechters zijn daarom terughoudend om zulke sanctie op te leggen, omdat niet iedereen dat kan betalen. “En daar

Lees meer »

Het mannentennis gaat een moeilijke tijd tegemoet

Het Wereldantidopingagentschap (Wada) gaat in beroep tegen de vrijspraak voor Jannik Sinner in een dopingzaak. Dat het nummer 1 van de wereld mogelijk tot twee jaar aan de kant moet, is niet alleen slecht nieuws voor de speler zelf, maar evenzeer voor een sport die weldra zonder zijn grootste sterren verder moet.

Lees meer »

“Het is heftig. Maar ik koop er rust mee in mijn hoofd”: Candice uit ‘Blind getrouwd’ laat haar eicellen invriezen

Candice Martens (35) — je weet nog wel, de gloedvolle krullenbol uit ‘Blind getrouwd’ jaargang 2020 — heeft een toekomstplan, zo onthulde ze op haar Instagram. Ze laat haar eicellen invriezen. Haar blinde huwelijk met Marijn liep na twee jaar spaak, daten bracht voorlopig geen nieuwe potentiële vader van haar toekomstige kinderen in stelling, dus onderneemt ze zelf maar actie.

Lees meer »

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niemand komt hier fluitend binnen.” Paus noemt abortusartsen ‘huurmoordenaars’, maar die gaan in het verweer

Vlaamse abortusartsen reageren onthutst op de uitspraken die paus Franciscus zondagavond deed, luttele uren na zijn driedaags bezoek aan ons land. “Dokters die abortussen uitvoeren, zijn huurmoordenaars, daar is geen discussie over”, zei hij in het vliegtuig terug naar Rome aan enkele journalisten. Abortusarts Pedro De Seranno gaat stevig in het verweer: “Geloof me vrij: vrouwen wandelen niet fluitend mijn

Lees meer »