Rabbijn vraagt dat gerecht optreedt tegen illegale besnijdenissen in? Joodse gemeenschap: “Honderden baby’s lopen gevaar”

In hun strijd om het aantal besnijdenissen bij jonge jongens terug te dringen, krijgen politica Goedele Liekens en ondernemer Rik Vannieuwenhuyse steun uit onverwachte hoek. De Antwerpse rabbijn Moshe Friedman roept politie en parket op om de “illegale besnijdenissen” binnen de Joodse gemeenschap niet langer te gedogen. “De gruwelpraktijken moeten stoppen.”

Meer krantenkoppen in België

Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A)

De festiviteiten rond het honderdjarig bestaan hebben Dosko Sint-Kruis allicht een boost gegeven. In de competitie werd nog niet verloren en alle kernleden blaken van vertrouwen. Nu wacht de derby op bezoek bij Daring Brugge, dat nog geen enkel punt sprokkelde.
The post Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mama, waar ga je heen met dat ondergoed in je tas?” Deelname ‘The Masked Singer’ zorgde voor pijnlijke misverstanden voor deze BV’s

‘Wie ben jij écht?’ Jens Dendoncker mag het vanaf vanavond opnieuw vragen in ‘The Masked Singer’. Op tv zorgt de zoektocht naar de identiteit van de BV’s in de pakken voor vrolijk giswerk, maar achter de schermen ook voor dichtgeknepen billen. Een rondvraag bij deze ex-deelnemers leert dat het geheimhoudingscontract – met torenhoge boetes – voor veel stress, maar ook

Lees meer »

Reconstructie dood Annie De Poortere gestart zonder verdachte

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere want vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Al zal de reconstructie plaatsvinden zonder verdachte, want Hans D. stuurt zijn kat.

Lees meer »

Lindsey zag al het geld van haar rekeningen verdwijnen: “Eerst verlies ik mijn man en papa van onze kindjes, en nu dit”

Nog geen jaar nadat Lindsey Steyaert haar man verloor bij ongeval op een vissersschip wordt ze slachtoffer van fraude, die haar tienduizenden euro’s kost. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg.”

Lees meer »