Voorzitster Ecolo komt met taxi naar tv-uitzending waarin ze autoloze zondag bejubelt

“Twee maten, twee gewichten.” Brussels Parlementslid Marc-Jean Ghyssels (PS) neemt Rajae Maouane onder vuur omdat de Ecolo-voorzitster zondag in het RTL-programma ‘C’est pas tous les jours dimanche’ het fenomeen van de autoloze zondagen kwam bejubelen, maar tegelijk moest toegeven dat ze met de wagen was gekomen.

Meer krantenkoppen in België

Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio”

Nog tot en met 30 september kan je terecht voor een hoevepicknick bij Ingelzwam bij Johan en Annick Tack-Vandecasteele in de Dossestraat 8. Je kan er genieten van heerlijke West-Vlaamse specialiteiten in de tuin of een overdekte ruimte.
The post Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Eerst nog taart gegeten voor z’n jarige vrouw, paar minuten later was hij dood”: Eddy (64) maakt ongelukkige val met motorcross

Wat een gezellige zaterdagnamiddag onder vrienden moest worden, eindigde op het motorcrossterrein in Komen in groot verdriet. Eddy De Roust (64), een ervaren crosser uit Wingene, maakte een ongelukkige val op het circuit en overleefde dat niet. Heel wat aanwezigen waren getuige van het voorval en het was onmiddellijk duidelijk dat alle hulp te laat zou komen. “Het absurde is

Lees meer »

Beiaardconcerten als ideale soundtrack bij de zomer

Wie wil horen hoe de muziek van Metallica, Ed Sheeran of Abba klinkt op een beiaard, mag deze zomer de gratis beiaardconcerten in het kader van het zomerprogramma Boulevard Solar niet missen. Beiaardiers Wim en Brecht Berteloot zorgen vijf keer voor de ideale soundtrack bij een zomerse avond.
The post Beiaardconcerten als ideale soundtrack bij de zomer appeared first

Lees meer »