Miljoenen verdiend aan de drugshandel in ons land: Albanese topgangster (58) prijkt op Europe’s Most Wanted-lijst

Alle Europese politiediensten zoeken op vraag van de Belgische federale politie naar Haredin Fejzulla (58), een voortvluchtige Albanees die miljoenen verdiende aan de drugshandel in ons land. Zijn signalement prijkt sinds dit weekend op de ‘Europe’s Most Wanted’-lijst van Europol, wat van hem één van de meest gezochte gangsters in ons land maakt.

Meer krantenkoppen in België

Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje”

Momenteel loopt op VTM het tv-programma ‘Kotmadam Sarafian’, een leuk en entertainend programma waarin Barbara Sarafian (56) een heel academiejaar lang de kotmadam is van zeven studenten. Een daarvan is Audélia Goethals uit Maldegem. “Het was een prachtige en unieke ervaring”, klinkt het enthousiast.
The post Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Diddy veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Gedaan met bank spelen voor je energieleverancier? Dit willen onderhandelende partijen aan je energiefactuur veranderen

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

Hezbollah-leider noemt aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt

Een 33-jarige vrouw uit Alveringem moest dinsdagmiddag door de brandweer uit haar wagen worden bevrijd na een verkeersongeval in Leisele (Alveringem). Het ongeval gebeurde toen haar wagen op een kruispunt in de flank aangereden werd.
The post Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »