Miljoenen verdiend aan de drugshandel in ons land: Albanese topgangster (58) prijkt op Europe’s Most Wanted-lijst

Alle Europese politiediensten zoeken op vraag van de Belgische federale politie naar Haredin Fejzulla (58), een voortvluchtige Albanees die miljoenen verdiende aan de drugshandel in ons land. Zijn signalement prijkt sinds dit weekend op de ‘Europe’s Most Wanted’-lijst van Europol, wat van hem één van de meest gezochte gangsters in ons land maakt.

Meer krantenkoppen in België

Hoofdverdachte in hallucinante Franse serieverkrachtingszaak bekent: “Ik ben een verkrachter”

De hoofdverdachte in de hallucinante serieverkrachtingszaak die Frankrijk al weken in de ban houdt, heeft bekend dat hij zijn toenmalige vrouw verkracht en misbruikt heeft. “Ik ben een verkrachter, net als de anderen in deze zaal”, zei Dominique Pélicot verwijzend naar zijn medeverdachten in de rechtbank. Hij legde daar voor het eerst een verklaring af, nadat hij enige tijd afwezig

Lees meer »

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk”

Twee nieuwe digitale infoborden die een plaatsje kregen op parking Vlaskouter en langs de Brugsesteenweg zullen voortaan de Kuurnse burger inlichten over gemeentelijke nieuwtjes. Daarnaast zullen de borden ook de mogelijkheid bieden aan de Kuurnse handelaar om te adverteren.
The post Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk” appeared first

Lees meer »

Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af: “Nu durf ik bepaalde kledij weer meer aan te trekken”

“Ik heb wel een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar.

Lees meer »

Burgemeester neemt maatregelen na toenemende overlast in Roeselare: extra camera en identiteitscontroles

In de omgeving tussen de site Trax, Stationsplein, Mandellaan en de Ardooisesteenweg zijn er recent een aantal feiten van overlast vastgesteld door de politiediensten. Deze feiten gaan zowel over druggebruik en verkoop, alcoholmisbruik als vandalisme. Niettegenstaande de reeds genomen kordate maatregelen en het aanklampend beleid van Stad en politie hun vruchten afwerpen, neemt de burgemeester een bijkomend besluit die aan

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters van 19 en 20 jaar te slim af, parket waarschuwt voor toename aantal meldingen: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van zogezegde bankmedewerkers die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel

Lees meer »

Stad gaat voor uitgebreide restauratie Preetjes Molen

Stad Kortrijk zet het licht op groen voor een volledige restauratie van Preetjes Molen in Heule. De totale kost wordt geraamd op 163.000 euro, waarvan de stad maximaal 80.000 euro kan recupereren via een erfgoedpremie van het Vlaams Agentschap Onroerend Erfgoed. In 2025 wordt de molen hersteld, waarna hij weer zal kunnen draaien.
The post Stad gaat voor uitgebreide

Lees meer »