Intussen in Saoedi-Arabië: Neymar maakt opgemerkt debuut, Benzema bespot om pijnlijk moment (maar hij lacht als laatste)

Neymar (31) heeft zijn debuut gemaakt voor Al-Hilal in de Saudi Pro League. De Braziliaan mocht invallen tegen Al Riyadh, dat een stevige 6-1-nederlaag moest incasseren. Ook Karim Benzema (35) pakte de volle buit met Al-Ittihad, ondanks een ongelukkige struikelpartij van de Fransman.

Meer krantenkoppen in België

Kevin De Bruyne over het boegeroep, zijn toekomst als Rode Duivel en zijn kinderen: “Gelukkig zaten zij niet in het stadion tegen Oekraïne”

Als aanvoerder van de Rode Duivels is Kevin De Bruyne (33) spaarzaam met woorden. Maar als hij iets zegt, dan wordt er geluisterd. Voor de clash met Frankrijk zet De Bruyne in een uitgebreid interview nog eens de puntjes op de i. Over zijn reactie op het boegeroep, Tedesco, Saoedi-Arabië, zijn toekomst en zijn grinta. Hello, this is your captain

Lees meer »

Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter politieke loopbaan: “De cirkel is nu mooi rond”

Geen Kortemarkenaar die Rik Waeyaert niet kent. Hij is niet alleen al meer dan 35 jaar politiek actief in de gemeente, maar is ook voor iedereen het ACV-gezicht van de Kortemark. Rik staat in september voor zijn laatste politieke wapenfeit: cc De Beuk officieel openen.
The post Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Brabantse festival Paradise City op weg naar straffe wereldprimeur voor zijn tiende editie volgend jaar: “Idee zorgt voor levensvreugde”

De knaldrang was groot op Paradise City. Met dank aan – onder andere – de Orbit Stage, een gloednieuwe volledig uit hout opgetrokken arena inclusief 360 graden ravebalkon. Dé blikvanger van het driedaagse festival in Perk (Steenokkerzeel) dat er elk jaar nog groener op wordt. Op naar een straffe primeur in 2025: een tiende editie die op volledig pure hernieuwbare

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer die in Oostkamp geklist werd: ‘Bertje de cannabisboer’ krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. (81) liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander – in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’ – opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere

Lees meer »