KIJK. “Behandeld als hooligans”: ook verzorger Evenepoel aangepakt door Spaanse politie, Jumbo-Visma dient klacht in

Gisteren toonde de Spaanse politie zich in de Vuelta niet voor het eerst te ijverig. Jumbo-Visma verzorger Kevin Nyssen werd hardhandig tegen de grond gewerkt. Hij hield er een zware hersenschudding aan over – zijn ploeg diende bij de koersorganisatie een klacht in tegen de Spaanse politie. Ook David Geeroms, vaste verzorger van Remco Evenepoel, kreeg te maken met de Guardia Civil. “Zo agressief, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb er een verrekking in de arm aan overgehouden.”

Meer krantenkoppen in België

“24/7 dezelfde snelheid, zelfs op feestdagen en banksluitingsdagen”: binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland met ‘Wero’

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »

Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge nemen deel aan Open Tuinen: “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen”

Er lijkt geen einde te komen aan de diepe stadstuin achter de rijwoning van Odette (69) en Paul (70) Vancayzeele in Poperinge. Ze zetten dit weekend andermaal hun romantische rozentuin open voor het publiek. “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen, onze rozen liepen zelfs twee keer onder.”
The post Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge

Lees meer »

Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie

Op het Klein Strand in Oostende is de opbouw volop bezig voor Ostend Beach Festival op 12, 13 en 14 juli. Na 15 jaar is de ploeg al goed op elkaar ingespeeld en loopt de voorbereiding gesmeerd. We blikken al even vooruit met organisatoren Jan Mortelmans en Kevin Beirens.
The post Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie appeared

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Belgian Cats openen oefencampagne met vlotte zege tegen China

De Belgische basketbalvrouwen hebben vrijdag in Sportcampus Lange Munte in Kortrijk hun eerste oefenwedstrijd voor de Spelen winnend afgesloten. Tegen vicewereldkampioen China werd het 78-63 (rust: 40-29).
The post Belgian Cats openen oefencampagne met vlotte zege tegen China appeared first on KW.be.

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »