Argenta opent nieuw kantoor in Hoogstraat

Vrijdag 15 september kunnen klanten van Argenta voor het eerst op de nieuwe locatie in de Hoogstraat 24.2 in Oudenburg terecht voor hun bankzaken. De verhuizing uit het pand aan nummer 15 is dan definitief afgerond. Kantoorhouder Laurens Slabinck kan er met zijn team aan de slag in een fris en gezellig kantoor.

In 2016 nam Laurens Slabinck (37) het bankfiliaal van Argenta over van Frank Tanghe. Begin dit jaar werd hij ook filiaalhouder van Argenta Gistel. “Beide bankkantoren vloeien voor veel zaken in elkaar en worden nog aangevuld met personeel van Eernegem”, zegt Laurens, getrouwd met Lien Deweer en papa van Arthur en Amélie, in de voorbije drukke periode zijn grote steun. Het gezin woont in Sint-Andries.

“Er was plots een mooie opportuniteit toen dit pand op nummer 24 te koop kwam. Het gebouw waar we tot nu zaten, is echt versleten. Er zijn grote investeringen nodig om het up-to-date te krijgen. En vermits we dit huurden, was de keuze rap gemaakt”, vertelt Laurens Slabinck, vol enthousiasme om aan een nieuw verhaal te beginnen.

Hij doet dat samen met loketbediende Pascale Tanghe, Daniel Roebben die de beleggingen voor zijn rekening neemt, Hugo Slosse, de man van de verzekeringen, Joke Annys die in opleiding is, Joran Branders en Sven Wittevrongel die zowel in Gistel als in Oudenburg werken.

Groene accenten

Het nieuwe Argentakantoor straalt frisheid en gezelligheid uit, met veel groene accenten. “De beplanting aan de gevel, met de letters Argenta in, is uniek bij onze bankfilialen. Binnen vind je enkele fotowanden, de wachtzaal is een soort binnentuintje met kunstgras en we starten met nieuwe meubels”, vertelt Laurens. “We zijn elke werkdag open van 9 tot 12 uur, daarna kan je op afspraak bij ons terecht. We zetten in op service en willen heel wat inspanningen doen naar onze klanten toe. Ook ons loket waar je nog altijd cash geld kan afhalen, is een pluspunt. Ook heel belangrijk is goed personeel, en dat hebben wij.”

The post Argenta opent nieuw kantoor in Hoogstraat is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

KIJK. Ondanks hevige regen van afgelopen maanden: het festivalterrein van Rock Werchter ligt er prima bij

Donderdag start de 48ste editie van Rock Werchter. Het festivalterrein heeft de regen van de afgelopen maanden goed doorstaan; slechts hier en daar zijn enkele modderplekken te bespeuren. De organisatie, Live Nation, heeft dan ook extra hard gewerkt. “Er is water weggepompt en er zijn stukken terrein verhard”, vertelt woordvoerder Nele Bigaré. VTM NIEUWS kreeg al een rondleiding op het

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »