KIJK. Roglic steunt Kuss, maar heeft “eigen gedachten” over tactiek Jumbo-Visma: “Klassement moest zo blijven”

Zowel Jonas Vingegaard als Primoz Roglic bleven braaf zitten op de slotklim. Vingegaard ontpopte zich zelfs tot meesterknecht. Na al het speculeren van de afgelopen dagen is Sepp Kuss nu dé vooruitgeschoven man bij Jumbo-Visma om de Vuelta te winnen. Toch lijkt Roglic daar het zijne van te denken. “Ik heb mijn eigen gedachten over hoe we koersen.”

Meer krantenkoppen in België

“Negen bezoekers liepen na eerste scène al weg”: nieuwe horrorfilm zo schokkend dat kijkers braken en paniekaanvallen krijgen

De afgelopen jaren hebben de twee ‘Terrifier’-films zich bewezen als de meest bloederige films in de bioscoop. ‘Terrifier 2′ zorgde in 2022 zelfs voor zoveel schrik dat bioscoopbezoekers flauwvielen of ziek naar buiten renden. Het leek een onmogelijke opgave voor ‘Terrifier 3′ om dat te overtreffen, maar de makers bewijzen het tegendeel. “Al in de eerste tien minuten gingen negen

Lees meer »

Domper voor Anderlecht: zieke Dendoncker niet mee naar Spanje voor Europees duel tegen Sociedad

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het donderdag om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

Werner Rotsaert (71) presenteert documentaire ‘Oostende in vorige eeuw’

Oostendenaar Werner Rotsaert (71) heeft na zijn succesvolle basketcarrière als speler en coach in binnen- en buitenland een heuse filmotheek bijeen gemonteerd van documentaire prenten met Oostende als thema. Ook nu weer speelt Oostende de hoofdrol met een resem stadsgenoten als belangrijkste figuranten.
The post Werner Rotsaert (71) presenteert documentaire ‘Oostende in vorige eeuw’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren

Met het nieuwe winterseizoen in aantocht, lanceert Louis Flion zijn nieuwe après-ski lied ‘Bitterballen Enne Meter Bier’. Hiervoor kroop hij zelf in de pen én sloot hij een deal met een frituursnack-verdeler. “Mijn bitterballen kan je nu in 2.000 frituren bestellen”, lacht Louis.
The post Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar

Raf Crabbe en Monique De Rudder, woonachtig op de Marktplaats in Moorslede, werden in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur. Het koppel viert op 5 oktober hun vijftigste huwelijksverjaardag.
The post Raf Crabbe en Monique De Rudder zijn gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee verdachten van bankkaartfraude opgepakt in Hasselt

De politie Limburg Regio Hoofdstad heeft twee verdachten van oplichting kunnen onderscheppen. Het duo deed zich voor als bankmedewerkers en ging bij een slachtoffer langs om de bankkaart en bijhorende code te verkrijgen. Nadien probeerden ze een Paysafekaart ter waarde van 1.000 euro aan te kopen. De twee verdachten, mannen van 21 en 22, zitten intussen opgesloten in Hasselt.

Lees meer »

LIVE. Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: politie jaagt Antwerp-fans die Beerschot-bussen opwachtten weg met waterkanon

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. De Bosuil is intussen leeg, maar ook buiten het stadion is de sfeer nog grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten op de

Lees meer »

Worstelaar Bernard Vandamme (52) gaat met worstelpensioen: “Het afscheid van de kus op de biceps én mijn schuddende tetjes”

Nog één keer zijn handelsmerken: de kus op de biceps én zijn borstspieren laten stuiteren, of zoals hij zelf zegt: “Met de tetjes schudden”. Bernard Vandamme (52), de enige Belgische professionele worstelaar, stapt zaterdag voor een allerlaatste keer de ring in. “In Pakistan ben ik een wereldster en hier kan ik geen enkele nachtwinkel binnenstappen zonder herkend te worden.”

Lees meer »

Israëlische buitenlandminister hint op grondoffensief in Libanon, Hezbollah zegt er “klaar” voor te zijn

Hezbollah is klaar voor een Israëlisch grondoffensief. Dat zei het plaatsvervangend hoofd van de militante groepering, Naim Qassem, maandag in de eerste toespraak sinds de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah vrijdag. De Israëlische defensieminister Yoav Gallant lijkt maandag ook te hinten op een mogelijk grondoffensief tegen Hezbollah in Libanon.Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »