Skateshop Marcel brengt leven in de brouwerij: “Exclusieve collectie combineert skateboarden en Poperingse hopcultuur voor de 25ste Bier- en Hoppefeesten”

De Poperingse Bier- en Hoppefeesten worden op 15, 16 en 17 september georganiseerd. Marcel Skateshop uit de Deken de Bolaan 31 komt hierbij creatief uit de hoek en lanceert een een eigen exclusieve productlijn genaamd ‘Marcel Hops ‘n Pops. De lijn bevat onder andere een skateboard, ter ere van de Hoppefeesten. Met een uniek design van de Poperingse illustrator Xavier Truant. Er zijn ook accessoires, postkaarten, posters. “Een verzamelobject voor de Poperingeliefhebber”, klinkt het bij de eigenaars van Marcel.

“Het is geen klein bier in Poperinge! Op 15, 16 en 17 september viert onze prachtige stad voor de 25ste keer de Bier- & Hoppefeesten, waarin hop en bier, bruisend worden gevierd. Om de feestelijkheden nog specialer te maken, lanceert Marcel Skateshop uit Poperinge een eigen exclusieve productlijn genaamd Marcel Hops ‘n Pops”, klinkt het bij de eigenaars van Marcel. “Samen met Xavier Truant, een getalenteerde Poperingse illustrator, hebben we een productlijn gecreëerd die de levendige wereld van skateboarden verweeft met de rijke hop- en biercultuur van Poperinge. De kenmerkende klare lijnstijl van Xavier, de zachte kleuren en een echt hoppefeest-tafereel geven de collectie een unieke en tijdloze charme.”

Unieke collectie

In de illustratie zien we de eigenaars van MARCEL – met van links naar rechts Viktor Fiey, Karel Vandenbroucke, Cas Haeyaert en Michiel Fiey – een kar trekken met de Hoppekoningin erop, in een feestelijke stoet richting de biertent. “Vooraan in de stoet zien we Marcel, het schattige hondje van de skateshop, op een skateboard. De collectie bestaat uit een reeks unieke items zoals skateboards, T-shirts, postkaarten, posters, bierviltjes, stickers en nog veel meer.”

(Lees verder onder de foto.)

Marcel Skateshop lanceert een een eigen exclusieve productlijn genaamd ‘Marcel Hops ‘n Pops. © gf

“Stuk voor stuk doordrenkt met het unieke erfgoed van Poperinge en de passie voor skateboarden. Je kan deze prachtige verzamelobjecten met beperkte oplage bemachtigen in Marcel Skateshop, op onze webshop of tijdens de Hoppefeesten op ons standje bij het Hopmuseum.”

Diepe liefde

De eigenaars van MARCEL, rasechte Poperingenaars, hebben een diepe liefde voor hun Hoppestad. “”Dit is duidelijk terug te zien in onze productlijn en de speelse slogan Hops ‘n Pops. Deze slogan verwijst niet alleen naar hop en Poperinge, maar ook naar de skateboardtermen to hop en to pop, wat springen en poppen met je skateboard betekent.”

Ontdek de unieke Marcel Hops ‘n Pops-collectie vanaf vrijdag 15 september exclusief verkrijgbaar bij Marcel Skateshop, op de webshop en op het marktje tijdens de Bier- en Hoppefeesten bij het Hopmuseum!

The post Skateshop Marcel brengt leven in de brouwerij: “Exclusieve collectie combineert skateboarden en Poperingse hopcultuur voor de 25ste Bier- en Hoppefeesten” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

“Ik wist niet dat er een kogel in zat”: voormalige ‘schrik van Koekelare’ schiet ei zo na echtgenote dood in Torhout

Tijdens een discussie met zijn echtgenote greep Pittemnaar Dieter V. (36) naar een vuurwapen en loste een schot. De kogel belandde in de deur en V. hield het op een ‘ongeluk’. Later zette de dertiger, destijds gekend als de ‘schrik van Koekelare’, ook nog zijn eigen ontvoering in scène. Het leverde hem zijn 50ste veroordeling op.
The post “Ik

Lees meer »

Zware onweerszone trekt over Duitsland: “Dit fenomeen komt maar één of twee keer per jaar voor”

Zaterdagavond trok een zware onweerszone van het noordoosten van Frankrijk rakelings langs ons land naar Duitsland. Volgens een Duitse meteoroloog gaat het om een fenomeen dat maar “één of twee keer per jaar voorkomt”, waarbij water – en op verschillende plaatsen ook hagel – met bakken uit de lucht viel en felle windstoten werden waargenomen. Op verschillende plaatsen sloeg de

Lees meer »

MUG-dienst van AZ Zeno Knokke-Heist uitgebreid met mobiel echotoestel waarmee onzichtbare letsels te zien zijn

Tijdens een spoedinterventie is snelheid cruciaal. Om patiënten nog vlotter en correcter te helpen, kan de AZ Zeno-MUG nu gebruikmaken van de Vscan: een draagbaar echotoestel waarmee de arts real-time echobeelden maakt op de plaats van het incident.
The post MUG-dienst van AZ Zeno Knokke-Heist uitgebreid met mobiel echotoestel waarmee onzichtbare letsels te zien zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

OPROEP. Vertrek jij liftend op vakantie?

Het kost niets, het is sociaal, avontuurlijk en toch is liften helemaal uit de mode geraakt. Voor een fijn vakantie-artikel zijn we op zoek naar mensen die wel nog de duim opsteken en met onbekenden meerijden om op hun vakantiebestemming te geraken. Vertrek jij de komende dagen naar je droombestemming en wil je vertellen hoe het precies gaat aanpakken, welke

Lees meer »

Groen hekelt openstellen Ketelstraat in Izegem voor verkeer: “Onnodige stap”

Arbeiders zijn volop bezig het laatste stukje Centrumbrug over het spoor te belijnen zodat ook dat terug open gezet kan worden voor alle verkeer. Vanaf dan zal het mogelijk zijn vanuit Emelgem richting Korenmarkt te rijden, maar dan moet je voortaan wel afslaan richting Ketelstraat. Vooruit-Groen vreest dat daar problemen van zullen komen.
The post Groen hekelt openstellen Ketelstraat

Lees meer »