Casino Middelkerke krijgt met Taste Silt drie culinaire belevingsvormen

De werken aan de bouw van Silt, het nieuwe casino, schieten goed op. Tijd dus om de culinaire partner van Silt voor te stellen: de Compass Group Belgium, een wereldspeler in de gastronomie en foodservice. Het concept voor Silt omvat drie ervaringen, in een grote, elegante ruimte: Taste Silt.

Group Belgium, met aan het hoofd CEO Bart Matthijs, specialiseert zich in verschillende domeinen van de catering- en hospitalitybranche. Zo verzorgt de onderneming bedrijfscatering, maar ook catering voor topevents.

“Die expertise gaan we nu aanwenden om de restaurants van Silt succesvol uit te baten”, zei Matthijs. “Hierbij worden we bijgestaan door topchef Bartel Dewulf, trouwe partner van Compass Group Belgium, en bij het grote publiek onder andere bekend als chef van de Rode Duivels. Bartel bedacht voor ons een uniek restaurantconcept, op maat van het nieuwe casinogebouw. Met Taste Silt brengt hij – met de Silt Lounge, de Silt Casual Dining en de Silt Fine Dining – drie kwalitatieve exploitaties, drie foodconcepten met één enkel doel: Middelkerke mee op de gastronomische kaart zetten. Met de keuze uit drie mogelijkheden kan iedereen van gastronomie genieten. We verzorgen een seizoensgebonden keuken en werken met eerlijke producten, zeg maar Noordzeevis, vlees uit onze polders, streekbieren, en uiteraard een wijnkaart met een ruime selectie Belgische en internationale wijnen.”

23 december

Burgemeester Jean-Marie Dedecker is zeer tevreden: “Onze partners zien met de dag hun droom om dit te verwezenlijken werkelijkheid worden. De gast staat hierin dan ook centraal en krijgt alleen maar kwaliteit voorgeschoteld. En daar is het allemaal om te doen. Afspraak op zaterdag 23 december 2023, wanneer de deuren opengaan.”

(GK)

The post Casino Middelkerke krijgt met Taste Silt drie culinaire belevingsvormen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Werd Marc Olbrechts in verzwaarde kist gedumpt in zee? Spaanse speurders leggen vader en zoon vermoedelijk eerstdaags op de rooster

Ons land zet de vader en zoon die opgepakt zijn in het onderzoek naar de vermoorde en vermiste Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) binnen een tiental dagen wellicht op een vliegtuig richting Tenerife. Opvallend: de Guardia Civil vermoedt dat Marc in een verzwaarde kist op de bodem van de zee ligt en hoopt de man nog te vinden.

Lees meer »

Dylan Vens is nieuwkomer bij promovendus Zwevegem Sport: “We zullen zeker ons mannetje kunnen staan”

Zwevegem Sport won vorig seizoen met vlag en wimpel de titel in tweede provinciale. In het tussenseizoen haalden de jongens van T1 Frederic Calu zeven nieuwelingen binnen. “Het zou moeten volstaan om een rustig seizoen vol te maken”, hoopt sportief verantwoordelijke Mathieu Dosquet.
The post Dylan Vens is nieuwkomer bij promovendus Zwevegem Sport: “We zullen zeker ons mannetje kunnen

Lees meer »

Verdachte vlekjes worden sneller gecontroleerd door ‘één-vlek-check’ van het Jessa Ziekenhuis: “Om huidkanker sneller op te sporen”

In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt kan je vanaf nu een verdacht vlekje sneller laten controleren. De dienst dermatologie start met de ‘Eén-vlek-check’, je kan daar een verdacht vlekje binnen enkele weken laten controleren. Normaal duurt dat maanden door de lange wachtlijsten, maar het is belangrijk om er snel bij te zijn om huidkanker te voorkomen. Het ziekenhuis raadt ook

Lees meer »

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »