KIJK. Wil Romelu Lukaku haar knuffelen, huwen of slaan? Actrice Jennifer Heylen zag het antwoord duidelijk niet aankomen

Een leuk moment in ‘The Basecamp’, de nieuwe videocast rond de Rode Duivels. Actrice en host Jennifer Heylen (onder meer bekend als jurylid van ‘De Slimste Mens ter Wereld’) stelt Romelu Lukaku voor een dilemma en vraagt of hij haar zou knuffelen, huwen of slaan. Voor de andere opties moet Lukaku kiezen uit rappers Tupac en Biggie Smalls. Lukaku komt origineel uit de hoek.

Meer krantenkoppen in België

Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp”

De Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren. In augustus krijgen leerlingen met een leerachterstand er hulp bij taal en rekenen in het Lodewijk Makeblijdecollege. Animatoren krijgen een vrijwilligersvergoeding, lesgevers krijgen een contract bepaalde duur met een vergoeding per uur.
The post Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frankrijk? Et alors…?Durven we niet meer zeggen, hoor

Frankrijk dus. Maandag om 18 uur. Dan spelen de Rode Duivels hun 1/8ste finale op het EK. Als tweede in groep E. Teleurstellend tweede, toch? Nu wacht dus de wereldkampioen van 2018 – weet u nog hoe ze ons toen in de halve finale koud uitschakelden, die goal van Umtiti? Karl Vannieuwkerke liet zich laatst
The post Frankrijk? Et

Lees meer »

Bouw nieuwe sporthal is opnieuw opgenomen in meerjarenplanning Pittem: “Nu is duidelijk dat we financieel gezond zijn om dit aan te kunnen”

De bouw van een nieuwe sporthal staat opnieuw op de planning in Pittem. In mei 2022 werd het project – goed voor een investering van 4 à 6 miljoen euro – in de koelkast gezet omwille van de onzekere financiële vooruitzichten. Vorige maand bleek echter dat Pittem 3,5 miljoen euro meer over had dan verwacht, waardoor de plannen nu dus

Lees meer »

Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op

Naar eigen zeggen had de 70-jarige Fransman Stanislas O. enkel goede bedoelingen, maar nu loopt hij toch tegen een celstraf van twintig maanden op. Hij pleegde dertien feiten van diefstal om de spullen “op te sturen naar Oekraïne.”
The post Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op appeared first on KW.be.

Lees meer »

De grote Rock Werchter-parkeergids: “Op deze plek kan je je wagen zelfs nog gratis kwijt”

Nu de parkeerterreinen in en om Werchter er verzopen bijliggen, rijst de vraag waar je in hemelsnaam kan parkeren als je volgende week naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat. “Parkeer je wagen aan het station van Aarschot, op 10 kilometer afstand”, adviseert organisator Live Nation. Maar wat zijn de andere opties? Is een gekocht parkeerticket een garantie op een

Lees meer »

Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen”

Een 49-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden cel gekregen voor een resem diefstallen aan de kust en in Antwerpen. Salah B. schuwde het geweld niet. Het parket had achttien maanden cel gevorderd.
The post Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

VBS Duizendpluspoot wint VRT-wedstrijd en mag naar Olympische Spelen: “Lopen elke dag 1 mijl”

Sport Vlaanderen, MOEV en allerlei Vlaamse topsporters moedigen in aanloop naar de Olympische Spelen alle Vlaamse en Brusselse scholen aan om het olympische gevoel aan te wakkeren. De scholen konden ook deelnemen aan de VRT-wedstrijd ‘Plankgas naar de Spelen’. De finales werden recent in drie steden afgewerkt. De olympische bus trok nadien naar de winnende school, naar Duizendpluspoot in Sint-Eloois-Vijve.

Lees meer »

Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum

De Blankenbergse oppositiepartij CD&V verlangt van de meerderheid dat het autoluw centrum beter aangegeven zou worden. “De communicatie is ondermaats en verwarrend. Het stadsbestuur misbruikt het woord ‘veiligheid’ om de stadskas te vullen”, klinkt het. De partij zette daarom zelf een actie op het getouw.
The post Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »