Analist: ‘Er zit nog muziek in Universal’

15:12 Volgens Deutsche Bank wordt het met de prijsverhogingen die streamers als Spotify en Dezeer doorgevoerd hebben steeds duidelijker op welke goudader uitgever Universal Music zit.

Meer krantenkoppen in België

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

Jochen Vanhoudt is al meer dan 25 jaar dé BV-kapper: “Ik zag de liefde van Koen Wauters en Valerie groeien, maar helaas ook uitdoven”

Hij is dé BV-kapper bij uitstek. Jochen Vanhoudt nam al de haren van onder meer Lesley-Ann Poppe, prinses Delphine en zelfs Pamela Anderson onder handen en ook op zowat alle grote muziekshows is hij aan het werk. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij honderduit over z’n job, de intieme gesprekken die hij heeft met BV’s en de grote ster wiens nummer

Lees meer »

Amerikaan (21) schiet ex-vriendin en drie anderen dood op verjaardagsfeestje, daarna pleegt hij zelfmoord

In de Amerikaanse staat Kentucky heeft een 21-jarige man zijn ex-vriendin en drie anderen doodgeschoten tijdens een verjaardagsfeestje, waarna hij zichzelf van het leven beroofde. De dader was geen onbekende voor de autoriteiten. Eerder was hij veroordeeld voor de verkrachting van een 13-jarig meisje, waarvoor hij een voorwaardelijke straf van vijf jaar kreeg.

Lees meer »

Sammy Swaenepoel niet langer op kieslijst van Vooruit-Groen in Izegem: “Niet akkoord met LGBTQ+-beleid”

Kapper Sammy Swaenepoel (44) is niet langer kandidaat op de lijst van Vooruit-Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Izegem. Hij stapt op uit onmin met de gang van zaken omtrent het LGBTQ+-beleid binnen de partij. “Ik ben naïef en goedgelovig op de lijst terecht gekomen, nu stap ik er gekwetst en teleurgesteld op en dit na twee jaar inzet

Lees meer »

Letland erkent voor het eerst homokoppels

Koppels van hetzelfde geslacht worden sinds maandag ook wettelijk erkend in Letland. Kort na middernacht, toen de nieuwe wet van kracht ging, werden Maksims Ringo en Janis Locs het eerste Letse homokoppel. “Als Letland het homohuwelijk legaliseert, hopen we gouden ringen uit te wisselen.”

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd

De 85-jarige André Vanluchene en de 83-jarige Simonna Struyve vierden hun diamanten huwelijksjubileum tijdens de receptie op het gemeentehuis in Olsene.
The post André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Alle camera’s moeten afgedekt worden”: naaktscène van Kit Harington in toneelstuk zorgt voor strenge regels

De regels voor de bezoekers van ‘Slave Play’ in de Londense West End zijn onverbiddellijk. Het is ten strikste verboden om je smartphone boven te halen tijdens het toneelstuk waarin ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington (37) een lange naaktscène heeft. “Ze plakken camera’s van gsm’s af en dreigen met juridische stappen als je toch filmt.”

Lees meer »