KIJK. “Alleen een vrouw die me intellectueel iets zegt, maakt kans”: Lukaku openhartig bij Jennifer Heylen

Een erg openhartige Romelu Lukaku (30) in ‘The Basecamp’, videocast rond de Rode Duivels waarin actrice Jennifer Heylen (onder andere bekend als jurylid van ‘De Slimste Mens’) praat met enkele spelers. Naast Jan Vertonghen vertelt de Belgische kapitein waarom de liefde voor hem niet altijd een even makkelijk verhaal is. Lukaku heeft met Romeo (4) en Jordan (1) twee zoontjes. Wie de mama van de kinderen is, blijft een goed bewaard geheim.

Meer krantenkoppen in België

Voormalig directeur Minderhedenforum Wouter Van Bellingen maakt politieke comeback voor Vooruit in Sint-Niklaas 

In Sint-Niklaas maakt ereschepen en voormalig directeur van het Minderhedenforum Wouter Van Bellingen een comeback. Hij komt als onafhankelijke op voor Vooruit. Hij leerde lijsttrekker Conner Rousseau kennen toen hij als bemiddelaar werkte, na de racistische uitspraken aan het adres van de Roma-gemeenschap. "Ik heb hem zien veranderen en geloof dat hij de geknipte man is om de stad opnieuw

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem

De gemeente Dentergem gaat in twee voormalige rijkswachterswoningen in de Kasteeldreef de komende jaren ruimte vrij maken voor een sociale kruidenier en crisiswoningen. “We nemen met dit project zelf stappen voor een oplossing voor vijf gezinnen en alleenstaanden in crisis”, klinkt het.
The post Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »