EXCLUSIEF. Weduwe van Ivo ‘Nonkel Jef’ Pauwels over zijn laatste dagen: “Hij heeft nog afscheid genomen van mij”

Ivo Pauwels (85) is niet meer. De acteur, die een Vlaams icoon werd dankzij de serie ‘Nonkel Jef’, was nog bijzonder actief. Niemand zag z’n overlijden dus aankomen… Behalve Ivo zelf. “Al een week zei hij tegen mij: ‘Ik ga dood’”, vertelt z’n weduwe Diana (63) aan ‘Dag Allemaal’. Ze schetst hoe zijn laatste dagen verliepen. “Ze hebben hem opengesneden van vanonder tot boven.”

Meer krantenkoppen in België

Mbappé en Deschamps niet gerust in Franse zege tegen Rode Duivels: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Bondscoach Didier Deschamps en sterspeler Kylian Mbappé namen het woord in Düsseldorf en stelden dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. “Dat we tweede werden in de groep, was een wake-up call.”

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »