EXCLUSIEF. Weduwe van Ivo ‘Nonkel Jef’ Pauwels, over zijn laatste dagen: “Hij voelde zijn dood aankomen”

Ivo Pauwels (85) is niet meer. De acteur, die een Vlaams icoon werd dankzij de serie ‘Nonkel Jef’, was nog bijzonder actief. Niemand zag z’n overlijden dus aankomen… Behalve Ivo zelf. “Al een week zei hij tegen mij: ‘Ik ga dood’”, vertelt z’n weduwe Diana (63) aan ‘Dag Allemaal’. Ze schetst hoe zijn laatste dagen verliepen. “Ze hebben hem opengesneden van vanonder tot boven.”

Meer krantenkoppen in België

“We zijn fier dat we zo’n kwaliteitspils kunnen geven aan de klanten”: Cristal-tankbier populairder dan ooit in horeca

Markt 28-uitbater Alexander Leroy schenkt sinds midden december het tankbier van Cristal. En hij is niet de enige. In een jaar tijd kende Cristal een stijging van maar liefst 67 procent in de Belgische horeca.
The post “We zijn fier dat we zo’n kwaliteitspils kunnen geven aan de klanten”: Cristal-tankbier populairder dan ooit in horeca appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge

Langs de Bevrijdingslaan, tussen de Bloedput en de Buffelbrug, is een nieuwe hondenloopweide van ruim 1.800 m² groot gerealiseerd. “Hiermee telt Brugge al negen hondenloopweides”, aldus schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en start campagne: “Wij zijn de enige centrumpartij en willen geen lokale Vivaldi-regering”

N-VA trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met op de lijst veel zelfstandigen, ondernemers en mensen uit de zorgsector. Bij gewezen parlementslid Manu Beuselinck kriebelt het want hij keert terug als lijstduwer. En er zijn pittige woorden voor de huidige coalitie waarvan N-VA deel uitmaakt. “De doorsnee Oostendenaar voelt zich vergeten”, luidt het.
The post N-VA stelt lijst gemeenteraadsverkiezingen voor en

Lees meer »

Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan

De directeurs van de Nationale Loterij blijven ceo Jannie Haek, een Bruggeling met Torhoutse roots, steunen. Dat laat het overheidsbedrijf woensdag weten, daags na het afspringen van een bemiddelingsprocedure met de vakbonden over het gedrag van de topman.
The post Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan appeared first on KW.be.

Lees meer »