Natasja en Edwin zorgden samen met Christoff en Lindsay voor een onvergetelijke ‘Zaterdagavond’ in het Brugse Concertgebouw

Onder ruime belangstelling maakten het Nederlandse topkoppel ‘Natasja en Edwin’ met hun ‘A Tribute to Golden Memories’-concert zaterdagavond hun opwachting in een goedgevuld Concertgebouw Brugge. Samen met de Marcel Fisser Band brachten ze niet alleen klassiekers van o.a. BZN, The Carpenters, Elton John, maar ook nummers uit hun succesvolle ‘Golden Memories’-album kwamen voorbij, net als hun recentste Nederlandstalige single ‘Neem De Liefde Met Je mee’. Ook de doortochten van Christoff en Lindsay vielen in de smaak, net als het gemeenschappelijke duet ‘Zaterdagavond’ dat luidkeels werd meegezongen door het talrijke publiek. Dat nam met een staande ovatie en luid applaus afscheid van het muzikale powerkoppel.

Met o.a. ‘You’re My World’ en hun eigen ‘Dichterbij Dan Ooit’ was de toon meteen gezet door het muzikale liefdeskoppel Natasja en Edwin. In de slipstream van hun debuutalbum ‘Golden Memories’ boekte VBRO het Brugse Concertgebouw voor een doortocht van hun succestournee ‘A Tribute to Golden Memories’. Een slimme zet, want onder grote belangstelling maakten Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak hun debuut bij het Vlaamse publiek. Omringd door de topmuzikanten van de Marcel Fisser Band (‘Beste Zangers’) werd het een bijzondere avond. De warme buitentemperaturen trok het koppel door in de gekoelde concertzaal. Naast zanger is Edwin ook nog één van de populairste songschrijvers-producers. Zo is hij de man achter o.a. de Hazes-hit ‘Leef’, maar ook ‘Rosanne’ van Nick & Simon die hij beide zong. Aangrijpend was ‘Give a Little Love’ (Albert Hammond en Albert West) waarvoor ze samenwerkten met een kinderkoor. Het eerste deel sloot het koppel af met een Vlaamse medley waarin ze nummers van Dana Winner én een ludieke versie van Ivan Heylen z’n ‘Wilde Boerendochtere’ verwerkten.

In het tweede deel werd het publiek getrakteerd op een doortocht van Christoff en Lindsay. Deze eerste zong zijn actuele single ‘Dit Ben Ik’, een nummer dat Edwin mee componeerde en produceerde. Eind september brengt Christoff een nieuwe full-cd op de markt waarvoor hij intens met Edwin samenwerkte. Lindsay liet het publiek bewegen met ‘Bella Romantica’. Na Natasja haar solo-nummer ‘Trots Op Jou’ en haar Helene Fischer-medley zorgden Edwin, Natasja, Christoff en Lindsay met hun versie van de ‘Zaterdagavond’-klassieker ook nog voor een absoluut hoogtepunt. Zaterdagavond hebben Natasja en Edwin met dit sterke concert Vlaanderen in hun harten gesloten, maar de liefde van het publiek was zonder twijfel ook wederzijds. (PADI)

The post Natasja en Edwin zorgden samen met Christoff en Lindsay voor een onvergetelijke ‘Zaterdagavond’ in het Brugse Concertgebouw is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

OPINIE Droog blijven maakt van mij nog geen droogstoppel

Wat gaan ze nog allemaal uitvinden? Dry January en Tournée Minérale kende ik al, maar nu is er blijkbaar ook Dry July. Al kom ik wat achter, want Droge Juli bestaat al sinds 2008, toen ze in Australië op het doldwaze idee kwamen om in juli een maand lang geen alcohol te drinken. In juli?!
The post OPINIE Droog

Lees meer »

Peuter verdrinkt thuis in kinderzwembad

Het West-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar de dood van een peuter van 1 jaar. Het jongetje verdronk in een zwembadje bij hem thuis in de tuin. “Alles wijst op een tragisch ongeval”, zo zegt parketwoordvoerster Griet De Prest.

Lees meer »

KIJK. De kop is eraf: festivalterrein Rock Werchter officieel geopend

Geduld wordt beloond. Na opnieuw een jaar wachten, zwierde Rock Werchter vanmiddag om 12 uur de poorten open, en is editie 2024 gestart. Vandaag verwacht de weide 88.000 festivalgangers in de Vlaams-Brabantse gemeente, en ook de komende dagen zijn dat er telkens zoveel. En die hebben er – weer of geen weer – zin in. “We zijn zo blij om

Lees meer »

Meeste bosbranden in twintig jaar in Amazonewoud tijdens eerste zes maanden van 2024

Brazilië heeft in de eerste helft van het jaar 13.489 branden geteld in het Amazonewoud. Het gaat om het hoogste cijfer in twintig jaar. Dat blijkt maandag uit gegevens van satellietbeelden. Het aantal branden in de eerste jaarhelft ligt 61 procent hoger dan tijdens dezelfde periode vorig jaar (8.344). Experten wijzen naar onder meer de droogte, die historische proporties aanneemt.

Lees meer »

Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet

Dankzij een trouwe poule van tientallen medewerkers is Velosport Veldegem al jarenlang een begrip in de wielerwereld voor niet-profs. Negen koersdagen wordt het peloton uit binnen- en buitenland veilig door Groot-Zedelgem geloodst. Respect dat eens in de kijker mag, vindt voorzitter Jean-Pierre de l’Ange.
The post Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Welke grasmat? Zeg gerust ‘weide’ tegen speelveld van Eendracht Aalst: “De situatie in het Pierre Cornelisstadion is absurd”

Nee, er zal niet meteen gevoetbald kunnen worden in het Pierre Cornelisstadion. De thuisbasis van Eendracht Aalst ligt er momenteel wel heel belabberd bij. Het gras is er — net zoals op jeugdcomplex Zandberg — al lange tijd niet gemaaid. Het lange gras waait er lustig mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde

Lees meer »

Inwoners wijk Sint-Anna klagen over isolement door afsluiten Durmebrug in Waasmunster, maar “die gaat ten vroegste eind augustus weer open”

De Durmebrug in Waasmunster gaat niet open vóór alle werken aan de Gewestweg N446 tussen Waasmunster en de snelweg gedaan zijn. Dat zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) na kritiek van de bewoners van de wijk Sint-Anna die aan de andere kant van de brug wonen. Zij moeten al maanden kilometers omrijden naar het centrum van Waasmunster en voelen zich helemaal

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »