Actrice Alex Nikolas: “Joe Jonas vroeg mij als tiener om naaktfoto’s”

Alexa Nikolas, bekend van haar rol in de Nickelodeon-serie Zoey 101, heeft opnieuw een mannelijke bekendheid beschuldigd van misbruik. Nadat de actrice eerder al beweerde “emotioneel misbruikt” te zijn door acteur Jonah Hill, die het voorval overigens “een compleet verzinsel” noemde, verwijt ze nu zanger Joe Jonas dat hij haar om naaktfoto’s had gevraagd toen ze nog tieners waren.

Meer krantenkoppen in België

Ogen van de wereld gericht op ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen, met indrukwekkende gastenlijst

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand in toren van kathedraal Rouen “onder controle”

In de torenspits van de gotische kathedraal van Rouen in Normandië was vanmiddag brand uitgebroken. Op beelden was te zien hoe een rookpluim uit de historische spits ontsnapte. De brand zou inmiddels wel “onder controle” zijn, maar is “nog niet geblust”, zo meldt brandweerchef Stéphane Gouezec aan Franse media. De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar in de toren

Lees meer »

Liveblog formatie – Wordt De Wever woensdag formateur? Rik Van Cauwelaert: “Met wat ik nu hoor, zit kans erin”

Dit weekend waren er nog afzonderlijke gesprekken, maar morgen wil federaal preformateur Bart De Wever (N-VA) CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés samen rond de tafel brengen. Of hij woensdag dan al formateur kan worden voor een nieuwe federale regering? Politiek analist Rik Van Cauwelaert heeft er wel een goed oog in. Volg de laatste updates hier in onze liveblog.

Lees meer »

Fransen gaan massaal stemmen

Bij de tweede ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk was om 17 uur al 59,71 procent van de stemgerechtigde kiezers komen opdagen. Dat is het hoogste niveau sinds de verkiezingen van 1981, die volgden op de verkiezing van François Mitterand als president.

Lees meer »

Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK

De Belgian Young Yellow Tigers U18 zijn momenteel in Roemenië voor hun deelname aan het Europees kampioenschap. Janne Deleu (16) uit Oostende maakt voor de tweede keer deel uit van de Belgische groep.
The post Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK appeared first on KW.be.

Lees meer »