Bruno Foodcorner opent nu ook vestiging in Roeselare en maakt zo treinstation compleet

De benedenverdieping van het station is een horecazaak rijker zodat bijna alle ruimtes van het pand ingevuld zijn. Nieuwkomer is Bruno Foodcorner. Men kan er 7/7 terecht voor koffie, broodjes en vooral echte Italiaanse pizza.

De Bruno Foodcorners zijn al jaren een begrip in Limburg waar ze op een twintigtal plaatsen te vinden zijn in tankstations. “Maar we weten niet waar het heen gaat met de natuurlijke brandstoffen”, legt ceo Angelo Bruno uit. “Daarom willen we ons concept laten doorgroeien. Ondertussen hebben we al vijf projecten lopen in NMBS-stations waarvan Roeselare de grootste zaak is.”

“Voor de gebruikers van de trein en de bus is deze foodcorner een echte meerwaarde. Wij zijn zeven op zeven open van vijf uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Je kan bij ons terecht voor een drankje, een koffie, belegde broodjes en vooral onze specialiteit, de pizza. Wij bakken die in een authentieke roterende pizzaoven zoals dat in Italië altijd gebeurd. Onze koks kregen in eigen huis een degelijke opleiding zodat de kwaliteit altijd en in alle foodcorners dezelfde is.”

App

“We gaan ook leveren aan huis of bij bedrijven. Onze medewerkers gaan met de fiets op pad. Via de app kan men op voorhand bestellen. Dat blijkt een groot succes te zijn in de foodcorners van Genk, Sint-Niklaas en Brugge. Zo bestellen mensen een belegd broodje en eenmaal in het station ligt hun bestelling klaar. Afhalen en vertrekken, zo hebben de mensen het graag. Ook omgekeerd werkt het. Reizigers bestellen ’s avonds vanop de trein hun pizza die bij aankomst in het Roeselaarse station zal klaar zijn.”

Burgemeester Kris Declercq mocht het lintje doorknippen en is opgetogen met dit nieuwe verhaal voor het station. “Dit komt op het juiste moment op de juiste plek nu Roelevard open gaat, de stadsvernieuwing in volle gang is en de make-over van het Stationsplein er aan zit te komen. Dagelijks passeren hier tienduizend studenten en deze zomer alleen al telden we op dit plein vijftienduizend passanten.”

Bruno Foodcorner Roeselare is een investering van de Group Bruno voor een bedrag van 650.000 euro en stelt vijftien mensen te werk die de groep in de regio rekruteerde. (Bart Crabbe)

Alle info: brunofoodcorner.be of via de gratis app.

The post Bruno Foodcorner opent nu ook vestiging in Roeselare en maakt zo treinstation compleet is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Bissegem Plage na de zomer toegankelijk: “Unieke ontmoetingsplek langs de Leie”

We zijn gestart aan het zesde grote stadsvernieuwingsproject van de twaalf dat in 2024 opent. Bissegem krijgt er een aantrekkelijke ontmoetingsplaats bij. Langs de Leie komt Bissegem Plage, een uniek stukje natuur om te wandelen, te genieten van de groene omgeving én met plaats voor kinderen om te spelen.
The post Bissegem Plage na de zomer toegankelijk: “Unieke ontmoetingsplek

Lees meer »

Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne

‘Respect’ is het kernwoord van de nieuwe Koksijdse sensibiliseringsactie rond aangelijnde honden. Met een hond aan de leiband toon je niet alleen respect voor de wandelaar, fietser of strandbezoeker, maar ook voor andere dieren die jouw pad kruisen.
The post Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Al na enkele seconden gaat een eerste kleine parachute open”: zo verloopt een duosprong van seconde tot seconde

Voor het eerst is in ons land een parachutesprong in duo dodelijk geëindigd. Hoe verloopt zo’n tandemsprong normaal gezien? Hoelang duurt het? Welke snelheden bereik je? En hoe ervaren is de persoon met wie je springt? Philip Hellemans, veiligheidscoördinator van de Vlaamse Vereniging voor Parachutisten, legt het van naald tot draad uit. “Bijna een minuut lang ben je in vrije

Lees meer »

Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Lees meer »

Sneer naar prinses Kate of Ode aan prinses Diana? Meghan haalt stiekem haar naam van Archies geboorteakte

Meghan Markle (42) heeft stiekem haar eigen naam van de geboorteakte van haar zoon, prins Archie (5), laten verwijderen. Elf dagen na de geboorte van Archie in 2019 verving ze de naam ‘Rachel Meghan’ door ‘Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex’. Online wordt er nu volop gespeculeerd over de twee redenen waarom prins Harry (39) en Meghan deze keuze

Lees meer »