Ivo Pauwels (85), alias Nonkel Jef, overleden: “Ze hebben hem vijf uur geopereerd, maar hij heeft het niet gehaald”

Acteur Ivo Pauwels (85), alias Nonkel Jef, is afgelopen nacht overleden. Dat meldt zijn weduwe Diana aan onze redactie. “Ivo is gisteravond met hartproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Hij is nog geopereerd, maar hij heeft het jammer genoeg niet gehaald”, vertelt zij.

Meer krantenkoppen in België

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Duizenden euro’s boete voor Gentse ondernemersfamilie die jarenlang krotten verhuurde in Evergem

Een bekende ondernemersfamilie in Gent is veroordeeld tot boetes van tienduizenden euro’s omdat ze jarenlang onbewoonbare woningen verhuurde in Evergem. In de huizen was er gevaar voor brand en elektrocutie, waren er zware vocht- en schimmelproblemen, en was er geen warm stromend water. Eerder, in eerste aanleg kregen ze zware boetes en ook een celstraf met uitstel. Het hof van

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang voert deze zomer luchtreclame

Het Vlaams Belang voert deze zomer promotie met een vliegtuigje met spandoek. Het reclamevliegtuig zal gedurende tien dagen in Vlaanderen te zien zijn. “We zetten alles op alles voor de lokale verkiezingen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “Het Vlaams Belang zal deze zomer zichtbaar aanwezig zijn, te land en in de lucht.”

Lees meer »

Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Na net geen 50 jaar nam Lieven Vervenne ontslag uit het bestuur van het Davidsfonds Wevelgem. Afgelopen maandag werd hij uitgebreid bedankt voor wat hij op cultureel vlak heeft verwezenlijkt. Lieven zelf, die keek vooruit. Naar een volgende activiteit waarvoor hij de contacten aan het leggen was.
The post Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Lees meer »

Bewonder gerestaureerde auto’s uit WOII in Anzegem: “Er zijn ook originele veldkeukens van toen, radioposten en zendapparatuur”

Camp Lucky Strike kiest voor de derde maal thuishaven Anzegem als uitvalsbasis voor een evenement rond Wereldoorlog II. “De tot de verbeelding sprekende kasseistrook De Varent in Kaster is ondertussen onze vaste stek”, vertelt Kim Detremmerie (34) die dit initiatief een paar jaar geleden samen met haar vader startte. “Beleef en herdenk in Camp Lucky Strike Wereldoorlog II met een

Lees meer »