Discussie tussen zwangere moeder en stewardess loopt uit de hand: alle passagiers uit vliegtuig gezet

Alle passagiers zijn uit een vliegtuig van EasyJet gezet na een pittige discussie tussen een zwangere vrouw en een stewardess. Siobhan Foster werd naar eigen zeggen onbeschoft behandeld toen ze hulp vroeg om haar handbagage weg te zetten. Volgens de luchtvaartmaatschappij maakte haar gezelschap echter al amok tijdens de check-in en escaleerde de situatie in het toestel zelf.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Gevangenenruil: Rusland en Oekraïne wisselen onder meer priesters uit

Rusland en Oekraïne hebben verschillende gevangenen geruild, onder wie ook enkele priesters. De zeldzame ruil van burgers komt na de ruil van tientallen soldaten eerder deze week. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky had vrijdag al bekendgemaakt dat Rusland tien burgers had vrijgelaten. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben Noord-Korea op de vingers getikt om wapenleveringen aan Rusland.

Lees meer »

Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek

Twee zones van de voormalige bussenstelplaats van De Lijn in Assebroek moeten gesaneerd worden. Er is sprake van mazoutvervuiling. Gemeenteraadslid Raf Reuse (Groen) hoopt dat de Stad Brugge de kosten voor de sanering op De Lijn kan verhalen: “Want anders heeft het Brugs stadsbestuur een kapitale fout begaan bij de aankoop”.
The post Mazoutvervuiling op voormalige bussenstelplaats van De

Lees meer »

Nieuwbouw De Samenkomst en Academie in Ledegem valt twee miljoen duurder uit

De nieuwbouw zaal De Samenkomst en vlakbij de nieuwbouw voor de muziek- en kunstacademie in Ledegem valt maar liefst twee miljoen duurder uit dan is geraamd. Dat maakte burgemeester Bart Dochy (CD&V/VD) donderdagavond bekend tijdens de gemeenteraad. “We overliepen de ingediende offertes en zijn toch wat geschrokken”, zegt hij. “De raming kwam uit op ongeveer 4,5 miljoen, de goedkoopste offerte

Lees meer »