Voetballer Alejandro Balde topfavoriet om “Golden Boy” te winnen tot … de Swifties zich moeien

Amper 19 jaar, speler bij een van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld én binnenkort een "Golden Boy"? De Spaans-Dominicaanse Alejandro Balde maakte alvast een grote kans op die titel, tot… de fans van Taylor Swift zich moeiden.

Meer krantenkoppen in België

Vlaams minister Weyts wil dat DHL Boeing 777-toestellen kan blijven gebruiken op luchthaven Zaventem, ondanks “heimelijke” instructie van federale minister

Vlaams minister van Rand Ben Weyts (N-VA) wil dat pakjesbedrijf DHL op de luchthaven van Zaventem kan blijven werken met Boeing 777-toestellen. Volgens Weyts verspreidde de federale minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet (Ecolo), onlangs “heimelijk” een nieuwe instructie waardoor deze toestellen niet meer mogen landen of opstijgen in Zaventem. Weyts wil een belangenconflict inroepen.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hezbollah lanceert “grootschalige raketaanval” op Israël

Het Israëlische leger bevestigt de dood van Mohammed Deif (58), commandant van de militaire vleugel van Hamas. Deif werd vorige maand gedood tijdens een Israëlische luchtaanval in het zuiden van de Gazastrook. Eerder had de Iraanse hoogste leider Ali Khamenei het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen, volgens de ‘New York Times’. De Israëlische premier Netanyahu zegt klaar

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Biden uit kritiek op moordaanslag Hamas-leider – Hezbollah valt Israël aan met “tientallen raketten”

Volgens Iran zullen bondgenoten van Hezbollah niet enkel militaire doelen viseren als vergelding voor de moord op hun commandant Fuad Shukr. Er is sprake van “een harde en bloedige wraak”. Het Israëlische leger blijft intussen belangrijke tegenstanders uitschakelen. Zo werden bij twee verschillende droneaanvallen naar verluidt een Hamas-commandant en een prominent Hezbollah-lid gedood. Beiden zaten in de wagen toen ze

Lees meer »

Klachten over fitnessketen van Nicolas De Bruyn uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik heb meer dan 500 euro betaald om van dat abonnement verlost te zijn”

Ziek worden en toch je abonnement niet kunnen opzeggen. Een maand sporten en alsnog voor bijna twee jaar moeten betalen. Het zijn maar enkele zaken die klanten overkwamen bij On Line Fitness, een keten die eigendom is van Nicolas De Bruyn uit het programma ‘The Sky is the Limit’. Dat blijkt uit onderzoek van HLN-consumentenexperte Safia Yachou. “Mensen beginnen met

Lees meer »

Aantal zwemmers Bonapartedok in Antwerpen niet uitgebreid: “Voor de veiligheid en om je niet als sardienen in een blik te voelen” 

Na een evaluatie van de eerste Zalige Zwemdag in het Antwerpse Bonapartedok, is beslist om de capaciteit van het aantal zwemmers niet te verhogen. "We doen het vooral voor de veiligheid", zegt schepen voor Sport Peter Wouters (N-VA). "De 5 redders moeten het overzicht kunnen bewaren." Elke zwemzondag mogen 1.000 mensen zich verkoelen in het Bonapartedok.

Lees meer »

Chipfabriek BelGaN in Oudenaarde vraagt faillissement aan, 440 jobs op de helling: “Dit hadden we voelen aankomen”

Het bedrijf BelGaN in Oudenaarde, producent van silicium en galliumnitride halfgeleiderchips, heeft dinsdagochtend het faillissement aangevraagd. Dat werd op een bijzondere ondernemingsraad meegedeeld. In de namiddag werd het personeel geïnformeerd. In BelGaN werken 440 personeelsleden. Voor hen komt het nieuws niet echt als een verrassing: “Dit hadden we voelen aankomen.”

Lees meer »