Waarom Remco Evenepoel enkele uren voor de tijdrit nog een pizza op de bus meenam

Het was een opvallend beeld in de Vuelta gisteren: een drietal uur voor Remco Evenepoel aan de start van de belangrijke tijdrit werd verwacht, nam hij een pizzadoos aan van een van zijn verzorgers. Journalisten keken hun ogen uit, maar juist dat was de bedoeling.

Meer krantenkoppen in België

Huwelijk van Therese en Frits heeft diamanten randje

Frits Vanfleteren (84) en Therese Debaveye (84) hebben een diamanten randje rond hun huwelijksverjaardag: 60 jaar getrouwd. Therese is geboren op 5 juni 1940 in Kuurne als tweede in een gezin van tien kinderen. Ze ging werken vanaf haar 16 jaar eerst in de wasserij De Lelie en vervolgens was ze huisvrouw. Ze houdt van
The post Huwelijk van

Lees meer »

Bpost ook in tweede kwartaal onder kaap van miljard euro omzet

Bpost heeft de bedrijfsopbrengsten tijdens het tweede kwartaal met 3,8 procent zien afnemen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot 988,2 miljoen euro. Dat heeft het postbedrijf voorbeurs bekendgemaakt. Analisten gepolst door Bloomberg hadden gemiddeld genomen gerekend op een omzet van 1,01 miljard euro. Ook in het eerste kwartaal bleef bpost onder die kaap van een miljard euro.

Lees meer »

Nieuw skatepark met dank aan skaters Natan, Tim en Flobert: “Resultaat mag er zeker zijn”

Dankzij de inzet van drie gedreven vrienden, Natan Ranson, Tim Vander Cruyssen en Flobert Engels, hebben Zwevegemse skaters eindelijk een gloednieuw skatepark. “In 2016 maakten skaters al een verslag om de dringende behoefte te benadrukken. Voor hen was het van belang betrokken te zijn bij het ontwerp van het skatepark. Dat deden we dan ook”, zegt jeugdschepen Isabelle Degezelle (CD&V).<br

Lees meer »

Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee?

Er is een opmerkelijke oproep opgedoken op instagram, nadat een foto van een auto met nummerplaat ‘Torhout’ opdook. Ondertussen is de vraag van wie de auto is al beantwoord met dank aan de verspreiding ervan via sociale media.
The post Gespot: auto met nummerplaat TORHOUT, maar wie rijdt ermee? appeared first on KW.be.

Lees meer »