Carmen Electra ruilde ‘Baywatch’ voor OnlyFans en krijgt telkens verzoek voor één specifiek lichaamsdeel

De voormalige ‘Baywatch’-ster Carmen Electra (51) heeft sinds een jaar een account op de populaire adultsite OnlyFans. Ze windt er geen doekjes om en komt er ook eerlijk voor uit. Al krijgt ze wel steeds hetzelfde verzoek, vertelt ze aan ‘People’. “Ik heb altijd zoiets van: ‘Moet ik druiven stampen?’”

Meer krantenkoppen in België

Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers

Het lokaal bestuur De Panne pakt uit met een nieuw project om mantelzorgers te vinden, versterken, verlichten en te verbinden zodat ze hun zorgtaak (makkelijker) kunnen volhouden en ook zelf nog een kwalitatief leven kunnen leiden.
The post Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B)

KSV De Ruiter promoveerde vorig seizoen eerder onverwacht naar tweede provinciale. Vandaar dus dat coach Gregory Werbrouck en de sportieve cel extra op de transfermarkt actief zijn met nu in totaal negen nieuwkomers. Zij werden vrijdagavond voorgesteld in de kantine.
The post Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Zesde oldtimerrit langs nieuw parcours in Koolskamp

Oldtimerfreak Philippe Claeys organiseert voor de zesde keer een rit voor oldtimers en exclusieve wagens. Hij tekende een nieuw parcours uit van 90 km. De bolides rijden dit op zondag 14 juli af vanuit de Kortekeer op de grens van Ardooie en Beveren. .
The post Zesde oldtimerrit langs nieuw parcours in Koolskamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel

Dankzij de financiële steun van het dynamoproject van Cultuurkuur schreven de leerlingen van VBS Nieuwkerke van het vijfde en zesde leerjaar samen met Marc de Bel een boek. “Dankzij de firma Clarebout Potatoes en de gemeente Heuvelland drukten wij Het beest van Heuvelland”, vertelt juf Annemie Delerue.
The post Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel appeared

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »

“Stop alsjeblieft met huilen”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Remco Evenepoel pakt witte trui, maar staat in dezelfde seconde als gele Pogacar: “Zou fantastisch zijn om die trui morgen over te nemen”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen enkele plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »

Plectrumfestival in Ichtegem viert 20ste editie

Dit jaar gaat de 20ste editie van het Plectrumfestival door begin juli. Wat in 2003 begon als een podium voor lokaal talent, is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het lijstje van gekende zomerfestivals. Tijd dus voor een babbel met een van de ‘founding fathers’ Ben Mispelon en huidig (ontslagnemend) voorzitter Ives Deprez.
The post Plectrumfestival in Ichtegem

Lees meer »

Burgemeester Ward Vergote van Moorslede geschorst na veroordeling wegens belangenneming

Ward Vergote, de liberale burgemeester van Moorslede, wordt voor de rest van de legislatuur geschorst uit zijn functie. Dat is vernomen op het kabinet van Vlaams minister van binnenlands bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD). “Het gaat om een grove nalatigheid en strookt niet met de voorbeeldfunctie die een burgemeester heeft”, zegt de minister.
The post Burgemeester Ward Vergote van

Lees meer »