LIVE RODE DUIVELS. Behalve Carrasco ontbreken nog vier spelers op training, Siquet en Onana staan straks pers te woord

De Rode Duivels arriveerden gisteren in Tubeke om zich voor te bereiden op de EK-kwalificatiewedstrijden in Azerbeidzjan (zaterdag) en thuis tegen Estland (volgende week dinsdag). Vandaag spreken Amadou Onana en Hugo Siquet met de pers. In onze liveblog hoeft u geen enkel Duivels nieuwtje te missen!

Meer krantenkoppen in België

Geluidssignaal, trilling of knippering: nieuwe auto moet je voortaan verplicht waarschuwen wanneer je te snel rijdt

Elke nieuw verkochte auto moet voortaan uitgerust zijn met een zogenoemde ‘intelligente snelheidsassistentie’. Dat betekent dat de auto zelf aangeeft wanneer je te snel rijdt, bijvoorbeeld door een lichtje, een trilling of een geluid. Dat de auto zelf met jou gaat meedenken, heeft zo zijn voordelen, al staat die aanbeveling nog niet altijd en overal op punt, zegt Filip Rylant

Lees meer »

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

IN BEELD – Bekende Vlamingen waren te gast op première ‘Sneeuwwitje’ in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne

Wil je Manu Van Acker zien schitteren als de lakei? Of ben je benieuwd of de prins én prinses elkaar zullen kussen? Misschien beoordeel je graag de acteerprestatie van Karen Damen of Ruth Beeckmans? Indien je daarop telkens met een ‘ja’ reageert, dan moet je zeker tickets bestellen voor de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland De Panne.
The post IN

Lees meer »

Twee comebacks, ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »