Veerle Heeren, oud-burgemeester van Sint-Truiden, stapt volgend jaar uit de politiek

Veerle Heeren (CD&V) zet vanaf volgend jaar een punt achter haar politieke carrière. Dat heeft ze bekendgemaakt op haar Facebookpagina. De voormalige burgemeester van Sint-Truiden kwam in opspraak nadat enkele mensen uit haar directe omgeving voortijdig gevaccineerd waren tegen corona. In september vorig jaar trad ze af als burgemeester, na commotie rond geheime leningen van de stad aan intussen overleden oud-burgemeester Jef Cleeren (CD&V) .

Meer krantenkoppen in België

VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar

De partij VOOR Koekelare heeft haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Dit gebeurde op de jaarlijkse Chateaubriand-avond, waar lijsttrekker en schepen Jan Lievens de kandidaten voorstelde aan 400 aanwezigen.
The post VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik kan niets goed doen. Alleen spaghetti maken”: Paola voelde zich lange tijd ‘de prinses in de gouden kooi’

Deze week is het 65 jaar geleden dat koning Albert II (90) en koningin Paola (86) samen voor het altaar stonden. De kwade dagen liggen ver achter hen, en hadden volgens ‘Story’ bij lange niet enkel scheve schaatsen als oorzaak. De oogverblindende maar naïeve Italiaanse donna was piepjong en werd zonder enige voorbereiding in een strak hofleven gekatapulteerd. “Paola werd

Lees meer »

Britse stemhokcultuur

Groot-Brittannië trekt naar het stemhokje, wellicht om er zich af te keren van Richi Sunaks beleid en om Labour een historische zege te schenken. Bijgevolg zijn de polling stations dé plek waar de kiezer welgekomen is.

Lees meer »