Frank Galan viert 20 jaar getrouwd met nieuwe single ‘Nog Steeds Zijn We Samen’

Op dinsdag 12 september zijn Frank & Christel 20 jaar getrouwd. Dit viert het echtpaar met een nieuwe single ‘Nog Steeds Zijn We Samen’.

Het mooiste showbizzpaar van het land viert zijn “porseleinen” huwelijksjubileum, want ze delen al 20 jaar lief en leed. Ze zijn inmiddels onafscheidelijk verbonden en runnen samen hun eigen firma voor alle boekingen, marketing, management, administratie. Kortom de volledige muzikale handel. Daarnaast staan ze samen bijna altijd op het podium en creëren ze een aura van liefde en genegenheid naar het publiek toe. Zowel de dames als de heren zien twee persoonlijkheden met klasse op het podium staan. Hun succes van altijd samen te zijn is gewoon dat het “klikt” en vooral het respect en vertrouwen dat ze in elkaar hebben. Frank & Christel weten dat de showbizz oppervlakkig kan zijn. Daarom zijn ze ook altijd zichzelf gebleven en dat merk je ook op het podium. Frank & Christel zijn “echt” als ze optreden en daarbuiten. “Blijf gewoon jezelf” is het motto van deze tortelduifjes. Mensen gelukkig maken en een hoge golf van liefde en vriendschap overbrengen is de boodschap. Tegelijkertijd komt ook de nieuwe single van Frank & Christel Galan uit met als titel ‘Nog Steeds Zijn We Samen’. Een vrolijke oppepper van een altijd vrolijk echtpaar. Deze zal vanaf 6 september 2023 te horen zijn op alle streamingchannels. We wensen Frank & Christel Galan een hele fijne huwelijksverjaardag toe ! (PADI)

Zaterdag 16 september om 21 uur: optreden Eetcafé Kunstemaecker, Steengracht West 1 in Steenkiste (Veurne). Tickets: 0496 51 55 51 (vragen naar Anja of Patrick) – www.frankgalan.be

The post Frank Galan viert 20 jaar getrouwd met nieuwe single ‘Nog Steeds Zijn We Samen’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jeugd van tennisclub Olympos presteert sterk op provinciaal niveau : “Tenniscompetitie herleeft”

De tenniscompetitie herleeft weer op Olympos in de Ten Brielensesteenweg. De jeugd is er duidelijk de toekomst. Mauro Vromand uit de Begonialaan en Mathieu Vandewildemeersch uit Rumbeke werden voor eigen volk provinciaal kampioen interclub bij de U17. Drie andere leden haalden de finale van de interclub bij de U11 maar moesten jammer genoeg de duimen leggen.
The post Jeugd

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

De macabere reden dat de nieuwe Britse premier een brief schrijft aan vier duikbootkapiteins als één van zijn eerste taken

In zijn eerste toespraak als premier beloofde Labour-leider Keir Starmer verandering. Hij wil het vertrouwen in de politiek herstellen en zijn land heropbouwen. Na zijn verhuis naar Downing Street 10, wordt net als bij andere nieuwe Britse premiers van hem verwacht om instructies te bezorgen aan de kapiteins van de vier Britse onderzeeërs met kernwapens.

Lees meer »

Voortaan toegangsprijs voor wandeling naar de top van de Japanse Mount Fuji

Venetië lijkt een trendsetter met de invoering van een toegangsticket voor toeristen. Wie de Mount Fuji in Japan wil beklimmen via het populaire wandelpad Yoshida Trail, zal daar voortaan 11,5 euro voor over moeten hebben. Bovendien mogen er maximaal 4.000 klimmers per dag de berg op. Dat meldt CNN. Met deze maatregelen wil Japan de overbevolking op het Japanse icoon

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »