Zijn eerste leugen werd al snel doorprikt, maar nu blijkt dat moordenaar al twaalf jaar liegt over wat er met Britta (25) gebeurde

Twaalf jaar na de dood van Britta Cloetens (25) heeft het Antwerpse gerecht de leugens van haar moordenaar Tijl Teckmans (41) doorprikt. In april werd haar stoffelijk overschot teruggevonden in de Ardennen en nieuw onderzoek van de wetsdokter weerlegt nu wat er volgens hem precies met haar is gebeurd.

Meer krantenkoppen in België

Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te koop in Koksijde

Op vrijdag 2 augustus lanceren de gemeente Koksijde en Standaard Uitgeverij het nieuwe album van Jommeke, ‘Potvis Valentijn’, exclusief in Koksijde. In dit album (nummer 322) krijgen potvis Valentijn en het nieuwe NAVIGO Visserijmuseum een centrale rol. Koksijde staat die dag in het teken van Jommeke.
The post Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te

Lees meer »

Talent rendeert alleen met mentaliteit

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Talent rendeert alleen met mentaliteit appeared first on

Lees meer »

Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag zijn jongste single ‘Zomerlicht’ zingen bij ‘Tien om te Zien’ in Westende

Met ‘Zomerlicht’ is Garry Hagger voor de eerste keer in zijn carrière genomineerd voor Zomerhit. Hij prijkt inderdaad tussen de 20 finalisten. Ook VTM vergeet Garry Hagger niet. De zanger uit Oost-Vlaanderen mocht afzakken naar West-Vlaanderen, waar hij ‘Zomerlicht’ mocht zingen voor een ruim publiek aan de Rotonde in Westende.
The post Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag

Lees meer »

Net verkozen topvrouw Internationale Zeebodemautoriteit staat terughoudend tegenover diepzeemijnbouw

De algemene vergadering van de Internationale Zeebodemautoriteit (ISA) heeft de Braziliaanse Leticia Carvalho verrassend verkozen tot secretaris-generaal. ISA is een intergouvernementeel orgaan dat alle activiteiten op het vlak van mineralen op de zeebodem in internationale wateren reguleert. De organisatie is in 1994 opgericht in het kader van het zeerechtenverdrag van de Verenigde Naties.

Lees meer »

Tomorrowland slaat opnieuw handen in elkaar met Mobile School: “We willen straathoekmedewerkers ondersteunen”

Dat Tomorrowland om meer dan muziek draait, weet u ongetwijfeld al. Maar dat de organisatie ook kwetsbare jongeren wil helpen, had u waarschijnlijk niet verwacht. Dat doet het festival in samenwerking met Mobile School, een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. “We willen zowel zware als luchtige onderwerpen bespreekbaar maken”, luidt het.

Lees meer »

Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken”

Op het Europees Kampioenschap U18 volleybal in Roemenië pakten de Young Yellow Tigers knap zilver. Een van de uitblinkers in het team was Auke Vanassche. “Ik kreeg volleybal met de paplepel”, zegt de fiere 16-jarige Avelgemse.
The post Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 100 gewonden wanneer trein ontspoort na botsing met truck die nog snel overweg probeerde over te steken

Tientallen passagiers zijn maandag gewond geraakt toen de trein waarmee ze naar het Russische Adler reisden tegen een vrachtwagen botste die een overweg in de regio van Wolgograd overstak. Door de harde klap ontspoorde de trein, kantelden negen treinwagons en werd en de cabine van de truck meters ver weggeslingerd. Minstens drie mensen raakten zwaargewond, het is niet duidelijk of

Lees meer »

Moeder dodelijk slachtoffertje Elsie (7) roept op tot kalmte na rellen aan moskee in Engelse Southport: “Dit hebben we niet nodig”

De moeder van één van de dodelijk slachtoffers van een mesaanval op een Taylor Swift-danskamp in het Engelse Southport heeft opgeroepen tot kalmte. Gisteravond kwam het tot zware rellen aan een moskee in het stadje. Een tweehonderdtal mensen gooiden er met stenen en andere spullen, nadat online valse speculaties opdoken over de dader van de aanslag. Tientallen agenten raakten gewond

Lees meer »